The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη

AtleticoMadrid-Sevilla-23.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Στον έκτο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει στο νέο στάδιο τη Σεβίλλη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Φέτος στην Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε απαγόρευση μεταφοράς, αλλά η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το σκελετό της ομάδας, το οποίο στους πρώτους τέσσερις γύρους δεν έχασε ούτε έναν αγώνα, αλλά νίκησε τη Λας Πάλμας (1:5) και τη Μάλαγα (1:0) στις εναρκτήριες συναντήσεις, όμως έπαιξε ισοπαλία με τη Ζιρόνα (2:2) και τη Βαλένθια (0:0).

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη, καθώς και η Ατλέτικο, δεν έχασε στο πρωτάθλημα εντός έδρας. Οι τύποι του Berisso κέρδισαν τρεις νίκες επί της Χετάφε (0:1), της Έιμπαρ (3-0) και της Ζιρόνα (0:1), ενώ έπαιξαν ισοπαλία με την Εσπανιόλ (1:1). Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια στον ευρωπαϊκά κύπελλα: 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Την τελευταία φορά που η Ατλέτικο έχασε εντός έδρας της ήταν στα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους. Μετά τη μετάβαση στην Wanda Metropolitano, η ομάδα κέρδισε στον πρώτο κιόλας αγώνα. Με την ευκαιρία, η Σεβίλλη δεν μπορεί να νικήσει την Ατλέτικο στην έδρα της από το 2008. Επίσης, οι Ανδαλουσιανοί στην τρέχουσα σεζόν της La Liga έχουν χάσει μόνο ένα γκολ, ενώ οι «στρωματάδες» μόνο τρία. Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ, όπως ακριβώς και ο Μπασακσεχίρ, έδειξε κενά στην άμυνα της Σεβίλλης, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί πλήρως η Ατλέτικο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο – Σεβίλλη: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *