The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρρεάλ

AtleticoMadrid-Villarreal-25.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Στον 34ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας της θα φιλοξενήσει τη Βιγιαρεάλ. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι αφού η Ατλέτικο αγωνίζεται για την τρίτη θέση και απευθείας εισιτήριο στην φάση των ομίλων του Champions League για την επόμενη σεζόν, ενώ η Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να ελπίζει να δώσει μάχη στη Σεβίλλη στον αγώνα για την κορυφή-4.

Εξαιρετική φόρμα

Η Ατλέτικο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οι Μαδριλένιοι σε πέντε τελευταία παιχνίδια δεν έχασαν ποτέ, κερδίζοντας εκτός έδρας την Εσπανιόλ, καθώς και εντός έδρας την Οσασούνα και τη Λέστερ. Εκτός από αυτές τις νίκες καταγράφηκαν ισοπαλίες με τη Λέστερ εκτός έδρας, καθώς και με τη Ρεάλ στο πλαίσιο της Πριμέρα. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ατλέτικο βρίσκεται στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη Σεβίλλη.

Εκτός έδρας Βιγιαρεάλ

Τις περασμένες σεζόν η Βιγιαρεάλ είχε προβλήματα με τα αποτελέσματα σε εκτός έδρας ματς, αλλά στη τρέχουσα σεζόν το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε εκτός έδρας μόλις τέσσερις φορές σε 16 παιχνίδια. Στους πέντε τελευταίους αγώνες ταυτόχρονα η Βιγιαρεάλ κέρδισε τρεις φορές τη Μπέτις, Λεγανές και Ατλέτικ, αλλά έχασε δύο φορές από την Έιμπαρ και Αλαβές. Στον πίνακα του τουρνουά του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 7 πόντοι και οκτώ βαθμούς διαφορά από τη Σεβίλλη, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για άλλη εντός έδρας νίκη. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι κοντά στα top-3 της Πριμέρα, και αυτό μας λέει ότι θα δούμε και πάλι την ομάδα στο Champions League. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *