The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λας Πάλμας

AthleticBilbao-LasPalmas-14.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σαν Μάμες, Μπιλμπάο

14/04/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στον 32ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος η Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Λας Πάλμας. Σε αυτό το ζευγάρι η Αθλέτικ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού για τις εταιρείες στοιχημάτων, κάτι με το οποίο δύσκολα να διαφωνήσει κανείς, δεδομένης της εντός και εκτός έδρας στατιστικής των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς και το κίνητρό τους για το τουρνουά.

Εντός έδρας Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ είναι πολύ καλή στα εντός έδρας παιχνίδια, αυτή η ομάδα έχει 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα σε 16 αγώνες, διαφορά τερμάτων είναι 28:15. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Αθλέτικ καταφέρει να κερδίσει τρεις φορές με δύο ήττες, οι νίκες σημειώθηκαν στους αγώνες με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα και Εσπανιόλ, οι ήττες καταγράφηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρρεάλ.

Εκτός έδρας όχι πολύ καλά

Με τη σειρά της η Λας Πάλμας είναι μια ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, εάν η Αθλέτικ εκτός έδρας τουλάχιστον μερικές φορές δείχνει καλό παιχνίδι, η ομάδα των Καναρίων εκτός έδρας σε 15 αγώνες κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, υπόλοιπα – 11 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Συνολικά σε 31 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα η Λας Πάλμας σημείωσε 38 βαθμούς, που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται στη 13η θέση στην κατάταξη, το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Λας Πάλμας έχει χάσει τρεις φορές και δύο φορές κέρδισε, και οι τρεις ήττες συνέβησαν στους εκτός έδρας αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αγωνίζεται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League και η νίκη στο επόμενο ματς της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας πάνω στη Λας Πάλμας θα φέρει τους Βάσκους πιο κοντά στο στόχο τους. Δεν είναι μόνο ότι η ίδια η Αθλέτικ είναι πολύ ισχυρή εντός έδρας, η Λας Πάλμας δείχνει πολύ φτωχά αποτελέσματα σε εκτός έδρας αγώνες. Η πρόβλεψή μου για αυτό το ματς είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *