The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λέστερ

AtleticoMadrid-Leicester-12.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 12 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας της θα παίξει με την αγγλική ομάδα Λέστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, οι «στρωματάδες» απόκτησαν τέλεια φόρμα, εκτός αυτού, αυτή η ομάδα φαίνεται πολύ ισχυρή σε εντός έδρας παιχνίδια. Με τη σειρά της η Λέστερ τον τελευταίο καιρό σημείωσε σημαντική αύξηση, αλλά οι «αλεπούδες» όπως είχαν προβλήματα με εκτός έδρας αγώνες, έτσι και έχουν.

Σε καλή φόρμα

Η Ατλέτικο σε το Συμεών έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «στρωματάδες» ήταν δύο φορές στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, και πάλι επιθυμούν να επιτύχουν παρόμοια επιτυχία. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η ομάδα ήταν τυχερή με την κλήρωση, γιατί η Λέστερ Σίτι με όλο το σεβασμό προς αυτήν σαφώς είναι πιο αδύναμη από την Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Μονακό. Εντός έδρας της στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της σεζόν η Ατλέτικο έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, δύο εκ των οποίων κέρδισε.

Υψηλά κίνητρα

Η Λέστερ Σίτι δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει ανέβει από την επικίνδυνη ζώνη στη μέση του πίνακα πάλι καλά. Ενώ το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιστορική ευκαιρία, την οποία οι «αλεπούδες» θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά ταυτόχρονα οι «μπλε» έχουν αδύναμα εκτός έδρας στατιστικά στοιχεία στη σεζόν: ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Πόρτο και Σεβίλλη, ισοπαλία με την Κοπεγχάγη και νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να αποφασίσει την τύχη της πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στον πρώτο κιόλας αγώνα, οπότε η Λέστερ θα δυσκολευτεί πολύ την ερχόμενη Τετάρτη. Η Ατλέτικο έχει πολύ μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία από τους παίκτες από την Αγγλία, και σε τέτοια παιχνίδια αυτό μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *