The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λεβερκούζεν

AtleticoMadrid-BayerLeverkusen-15.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 15 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης την ερχόμενη Τετάρτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη γερμανική Λεβερκούζεν. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης, το οποίο έλαβε χώρα εντός έδρας της Λεβερκούζεν, έληξε με το σκορ 4:2 υπέρ των «στρωματάδων», τώρα είναι το δεύτερο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα από το Νότο της Ευρώπης είναι το ξεκάθαρο φαβορί λειτουργεί.

Προτεραιότητα

Για την Ατλέτικο της τρέχουσας σεζόν το Τσάμπιονς Λιγκ  αποτελεί προτεραιότητα, καθώς η μάχη για τον τίτλο πρωταθλήτριας στην Ισπανία, προφανώς, έχει τελειώσει, επειδή το χάσμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι 10 μονάδες, κάτι που είναι στην πραγματικότητα του ισπανικού ελίτ πρωταθλήματος φαίνεται αδύνατο να κερδηθεί. Την ίδια στιγμή εντός έδρας της στο πλαίσιο της Πριμέρα η Ατλέτικο σε 13 παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι “στρωματάδες” ήταν πάντα και παραμένει η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού.

Αναζητώντας το παιχνίδι της

Η αλλαγή του προπονητή στην Λεβερκούζεν δεν έχει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα, η ομάδα από το Λεβερκούζεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης, αλλά ταυτόχρονα οι «φαρμακοποιοί» τουλάχιστον δεν έχασαν. Πριν από την ισοπαλία με τους “μουσικούς” η Λεβερκούζεν έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά: Ατλέτικο, Mainz και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όλοι στη σύνθεση των μελλοντικών φιλοξενούμενων γνωρίζουν πολύ καλά ότι στη σημερινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ  αυτή η ομάδα δεν έχει τίποτα να πιάσει, οπότε όλες οι σκέψεις των “φαρμακοποιών” τώρα εστιάζονται στην Μπουντεσλίγκα.

Πρόβλεψη

Παρά τη νίκη του πρώτου αγώνα στη Γερμανία, η Ατλέτικο στον επερχόμενο αγώνα θα παίξει αποκλειστικά για να κερδίσει. Ο Diego Simeone είναι μαξιμαλιστικές, ο τεχνικός αυτός δεν αντέχει όταν η ομάδα του δεν παίζουν μέχρι το τέλος στα παιχνίδια, οπότε τίποτα, παρά τη νίκη των «στρωματάδων» στο παιχνίδι με όχι το δυνατότερο  αντίπαλο δεν πρέπει να περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *