The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Θέλτα Βίγο

AtléticoMadrid-CeltaVigo-12.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Στο 22ο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα πραγματοποιηθούν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, μία εκ των οποίων θα είναι η συνάντηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Θέλτα Βίγκο. Η ομάδα από την πρωτεύουσα της Ισπανίας αγωνίζεται για να μπει στην πρώτη τετράδα, ενώ οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μπουν στη ζώνη του Europa League, δηλαδή, στην πρώτη εξάδα ομάδων. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα σε αρκετά καλή κατάσταση, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης έτσι και η Θέλτα έχουν χάσει τις ημιτελικές τους συναντήσεις στο Κύπελλο του Βασιλιά.

Προς το παρόν τέταρτοι

Η Ατλέτικο μετά από 21 γύρους στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη. Από τη Σεβίλλη η ομάδα του Simeone απέχει τέσσερις μονάδες, από την Μπάρτσα – έξι. Τον τίτλο του πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν οι “στρωματάδες” μπορούν πλέον να μη σκέφτονται, η αποχή από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι επτά μονάδες, επίσης τα “ζαχαρωτά” έχουν δύο αγώνες στο χέρι. Στην έδρα τους οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν 10 αγώνες, όπου έχουν σημειώσει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Όχι πολύ εκτός έδρας Θέλτα

Με τη σειρά της η Θέλτα μετά βίας μπορεί να ονομαστεί ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από το Βίγκο βρίσκεται στην 10η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι στην Πριμέρα Ντιβισιόν σημείωσαν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 12:17.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου, τώρα η ομάδα του Simeone θα εκδικηθεί για αυτή την αποτυχία στην καημένη τη Θέλτα, η οποία φαίνεται αρκετά αδύναμη σε εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, η Θέλτα Βίγκο στα μέσα της εβδομάδας έπαιξαν πολύ δύσκολο αγώνα κατά της Αλαβές, και σ’ αυτή την ομάδα μπορεί απλά να μη φτάσει η φρεσκάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο με χάντικαπ -0,75 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *