The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

AtleticoMadrid-RealMadrid-18.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 18/11/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο: Wanda Metropolitano

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του πλησιέστερου Σαββατοκύριακου στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι «στρωματάδες» σε αυτό το ζευγάρι είναι αουτσάιντερ, αν και η Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό δεν έδειχνε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας, χάνοντας επανειλημμένα όσο στο πρωτάθλημα, τόσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην τέταρτη θέση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 11 γύρους, που έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ισπανίας αυτή τη σεζόν, κατάφερε να σημειώσει 23 βαθμούς στο ενεργητικό της. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει τους καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες από την ομάδα του Σιμεόνε. Πριν από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η δεύτερη ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει δύο φορές: τη Θέλτα και τη Λα Κορούνια, και οι δύο αγώνες ήταν εκτός έδρας, επίσης έπαιξε τρείς ισοπαλίες με την Έλτσε, Βιγιαρεάλ, Καραμπάχ.

Στην τρίτη θέση

Πριν από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Ρεάλ Μαδρίτης κατόρθωσε να κερδίσει στην έδρα της τη Λας Πάλμας με σκορ 3:0. Αλλά πριν από αυτό οι «μαρέγκες» έχασαν εκτός έδρας πρώτα από τη Ζιρόνα στην Πριμέρα 1:2, και μετά από την Τότεναμ 1:3. Πριν από τον 12ο γύρο η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει από την Μπαρστελόνα οκτώ μονάδες. Από τη μία πλευρά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αυξηθεί το χάντικαπ, από την άλλη, όμως, αποτελεί μεγάλο ερώτημα αν η ομάδα του Ζιντάν θα επιτύχει να παίξει στο υψηλό επίπεδο τη σημαντικότερη αναμέτρηση με την Ατλέτικο. Εκτός έδρας η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα της Ισπανίας της σεζόν 2017–18 έχει τέσσερα νίκες στα πέντε παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χάνει πολύ σπάνια, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης με ισχυρούς αντιπάλους στην τρέχουσα σεζόν δεν δείχνει πάντα το μέγιστό της. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να επωφεληθείτε από την καλή απόδοση στην γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *