The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα

AtleticoMadrid-Barcelona-14.10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα θα παίξουν το επόμενο Σάββατο στον όγδοο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Σε αυτό το ζευγάρι η Ατλέτικο είναι ελαφρώς αουτσάιντερ, αν και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ολοκαίνουργιο στάδιο των “στρωματάδων” που ονομάζεται “Wanda Metropolitano”. Η Ατλέτικο πριν το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων έχασε εντός έδρας από τη Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κίνητρο των Μαδριλένιων θα είναι στο μέγιστο.

Στην τέταρτη θέση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 7 γύρους στην Πριμέρα Ντιβισιόν κέρδισε 15 βαθμούς, που δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα να είναι στην τέταρτη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από την Μπαρτσελόνα αποτελεί έξι βαθμούς, αν στο ερχόμενο παιχνίδι η Ατλέτικο θα καταφέρει να κερδίσει, το χάντικαπ θα μειωθεί στις τρεις μανάδες.

Μόνο νίκες

Η Μπαρτσελόνα μετά από τις ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Κύπελλο της Ισπανίας μόνο κέρδιζε. Σε εννέα τελευταία παιχνίδια – 9 νίκες και μόνο δύο γκολ, που μπήκαν από τη Χετάφε εκτός έδρας και την Έιμπαρ στο παιχνίδι εντός έδρας. Στο τουρνουά η Μπάρτσα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς. Ο πλησιέστερος διώχτης, η Σεβίλλη, έχει πέντε βαθμούς λιγότερο στο ενεργητικό της. Ακόμη και παρά την απώλεια του Neimar, οι “blaugranas” όχι μόνο διατήρησαν τη δύναμή τους, αλλά και πρόσθεσαν στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο θα έχει τα μέγιστα κίνητρα για τον επερχόμενο αγώνα, αλλά από την άποψη της φόρμας η Μπάρτσα τώρα είναι σαφώς ισχυρότερη. Η Τσέλσι, στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε τις αδυναμίες των “στρωματάδων”, από τις οποίες σίγουρα θα μπορέσουν να επωφεληθούν οι παίκτες από την Καταλονία. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα για τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους μοιάζει με καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπαρτσελόνα δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *