The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο εναντίον Ρόμα

AtleticoMadrid-Roma-22.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, Φάση ομίλων

Τετάρτη, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wanda Metropolitano

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα παιχτεί μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρόμα. Σε αυτό το ζευγάρι τα γραφεία στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας των Πυρηναίων, για την οποία ο αγώνας αυτός μετατρέπεται στην ουσία στην τελευταία ευκαιρία. Με τη σειρά της η Ρόμα θα χαρεί και με ένα βαθμό, το οποίο εγγυάται τη συμμετοχή των “λύκων” στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύνδρομο ηττών

Η Ατλέτικο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπαιξε και πάλι ισοπαλία. Αυτή τη φορά ο αντίπαλος των «στρωματάδων» ήταν άλλος σύλλογος της Μαδρίτης Ρεάλ, και το σκορ της συνάντησης ήταν 0:0. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “Ινδοί” μοιράστηκαν βαθμούς τέσσερις φορές με μοναδική νίκη επί της Ντεπορτίβο στην Πριμέρα. Μετά από τέσσερις γύρους η Ατλέτικο είναι στην τρίτη θέση στην κατάταξη του ομίλου C, έχει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό και είναι τέσσερις μονάδες πίσω από την Τσέλσι. Σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση η Ατλέτικο βρέθηκε μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την αζέρικη ομάδα Καραμπάχ.

Δεν είναι άσχημη φόρμα

Η Ρόμα βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό τόνο, ο νέος προπονητής Eusebio Di Francesco σαφώς ταίριαξε στην ομάδα. Με αυτόν τον τεχνικό οι “λύκοι” δεν προκαλούν τόσο μεγάλη αίσθηση, όπως με το Spalletti, αλλά κερδίζουν τακτικά βαθμούς και αισθάνονται πολύ σίγουροι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο μια νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 3:0 αξίζει πολλά. Το μόνο πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η νίκη πάνω από τους “αριστοκράτες” συνέβη στο εντός έδρας αγώνα, ενώ μπροστά τους «τζιαλορόσι» περιμένει ταξίδι στη Μαδρίτη.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο είναι έμπειρος μαχητής στα τουρνουά, ο Simeone ξέρει όχι μόνο να προετοιμάσει ποιοτικά την ομάδα του για τους πιο σημαντικούς αγώνες αλλά και να επιτύχει αποτελέσματα. Τώρα είναι η στιγμή για τον Αργεντινό να δείξει όλες τις δυνατότητές του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *