The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Λυών

Atalanta-Lyon-07.12

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Την ερχόμενη Πέμπτη η Αταλάντα και η Λυών θα παίξουν στο πλαίσιο του έκτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή τη συνάντηση θα αποφασιστεί η μοίρα της πρώτης θέσης στον όμιλο Ε και οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ελαφρώς φαβορί της συνάντησης, κάτι με το οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Δεν είναι κακή φόρμα

Η Αταλάντα το φθινόπωρο του 2017 έδωσε πολλές δυνάμεις στο Γιουρόπα Λιγκ, έτσι οι εκπρόσωποι του Μπέργκαμο δεν έπαιξαν πολύ καλά στη Σέριε A’. Μετά από 15 γύρους στην ιταλική ελίτ οι “μαύρο-μπλε” έχουν στο ενεργητικό τους 20 βαθμούς και διαφορά 6 μονάδες με τη Σαμπντόρια, η οποία βρίσκεται στο TOP-6. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Αταλάντα βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά από πέντε γύρους, ο πρώτος αγώνας εναντίον της Λυών που έλαβε χώρα στη Γαλλία, έφερε ισοπαλία 1:1, δηλ. για να διατηρήσουν την πρώτη θέση, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι φτάνει να παίξουν μηδενική ισοπαλία ή να κερδίσουν με οποιοδήποτε σκορ.

Στη δεύτερη θέση

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Λυών θα φέρει την κύρια σύνθεση στο Μπέργκαμο και αν αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Μετά από 16 γύρους στη Λιγκ 1 Γαλλίας, οι “υφαντές” βρίσκονται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, αλλά έχουν το ίδιο αριθμό βαθμών με τη Μονακό και τη Μαρσέιγ, δηλαδή. ο ανταγωνισμός στη Γαλλία είναι πολύ υψηλός. Μπροστά η Λυών έχει ένα δύσκολο ταξίδι στην Αμιέν, η οποία παίζει πολύ καλά εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Το γεγονός ότι η Αταλάντα θα παίξει με τη σύνθεση, κοντά στην κύριο, δεν προκαλεί αμφιβολία, ενώ είναι δύσκολο να πούμε με ποια σύνθεση θα βγει στο γήπεδο η Λυών. Επιπλέον, η ίδια η Αταλάντα είναι εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φόρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *