The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αούστρια Βιέννης εναντίον Μϊλαν

Austria-Milan-14.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Ernst-Happel-Stadion, Βιέννη

Πέμπτη,  14/09/2017 08:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

H Μίλαν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ εκτός έδρας θα παίξει με την Αούστρια Βιέννης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της ιταλικής ομάδας, αλλά δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τη Μίλαν, η ενδεκάδα του Μοντέλα σίγουρα έχει ενισχυθεί σημαντικά εκτός σεζόν, αλλά η Λάτσιο το περασμένο Σαββατοκύριακο έδειξε ότι με τέτοια Μίλαν μπορεί όχι μόνο να αγωνιστεί κανείς, αλλά να κερδίσει συντριπτικά. Έτσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αυστριακή ομάδα θα επωφεληθεί από την εμπειρία των Ρωμαϊκών «αετών» και θα αγωνιστεί με τους «ερυθρόμαυρους» στο επερχόμενο παιχνίδι.

Στον αγώνα

Η Αούστρια Βιέννης στο αυστριακό εθνικό πρωτάθλημα της σεζόν 2017–18 έπαιξε ήδη επτά αγώνες. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν στο ενεργητικό τους 11 βαθμούς: τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 14:12. Ακόμη και σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά στοιχεία μπορεί να διαπιστωθεί ότι η Αούστρια είναι ομάδα του «ύψους», οι πρωτευουσιάνοι σκοράρουν πολλά γκολ.

Με προβλήματα

Η Μίλαν έπαιξε ένα αδύναμο αγώνα στη Ρώμη, η Λάτσιο, η οποία έχασε εκτός σεζόν αρκετούς σημαντικούς παίκτες, συντριπτικά νίκησε τους φιλοξενουμένους. πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο τέλος. Το μόνο πράγμα που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν ο στόχος του γοήτρου. Τώρα είναι δύσκολο να πούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες του Μοντέλα, αν θα «δώσει τον εαυτό του» στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Πιθανόν, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα παίξει ημι-βασική σύνθεση της ομάδας, η βάση θα παίξει στις 17 Σεπτεμβρίου εναντίον της Ουντινέζε.

Πρόβλεψη

Η Αούστρια Βιέννης υπάρχει ένα σαφές αουτσάιντερ στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά αυτή η ομάδα παίζει καλά εντός έδρας της, παρουσιάζει υψηλή αποτελεσματικότητα, ενώ η Μίλαν εκτός έδρας δεν μπορεί να αποδείξει πάντα υψηλό επίπεδο. Στο ζευγάρι Αούστρια – Μίλαν φαίνεται καλό το ποντάρισμα στο στόχο της αυστριακής ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ της Αούστρια Βιέννης  με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *