The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ανζέ εναντίον Λυών

Angers-Lyon-28.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 28 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σταντ Ζαν Μπουέν

Την ερχόμενη Παρασκευή η Λυών πάει επίσκεψη στην Ανζέ στο πλαίσιο του 35ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Σε αυτό το ζευγάρι η Λυών είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και με τέτοια γραμμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε, δεδομένου ότι οι «υφαντές» έχουν υψηλό κίνητρο στο τουρνουά για αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν κίνδυνοι

Η Ανζέ μετά από 34 γύρους στην Λιγκ 1 βρίσκεται στην 14η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 39 πόντοι και επτά βαθμούς χάντικαπ πριν από τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων, και την Ντιζόν. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουν μείνει τέσσερις γύροι, οι κίνδυνοι αποκλεισμού εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά είναι ελάχιστοι. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Ανζέ έπαιξε 17 αγώνες εντός έδρας, όπου σημείωσε εφτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, τα στατιστικά στοιχεία είναι πολύ αξιοπρεπές, αλλά η Ανζέ είναι αισθητά κατώτερη από το μέλλον αντίπαλό της στην τάξη.

Μπορεί να χάσει τη θέση στο Europa League

Με τη σειρά της για τη Λυών αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα στο τουρνουά είναι το Europa League, όπου οι «υφαντές» έχουν φτάσει στα ημιτελικά, αλλά και στη Λιγκ 1 οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν σταματάνε να παίζουν, επειδή για τη ζώνη του Europa League υπάρχει ανταγωνισμός στο πρόσωπο της Μπορντό, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν, οι οποίες θέλουν επίσης στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Η Λυών εκτός έδρας στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν έπαιξε 16 παιχνίδια, όπου σημείωσε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Η Λυών πηγαίνει να επισκεφθεί την Ανζέ για να κερδίσει. Οι «υφαντές» δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού, αλλά η κατάσταση του τουρνουά κάνει τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους να νικήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης μην ξεχνάτε ότι στον τελευταίο γύρο η Λυών εντός έδρας έχασε από τη Μονακό, τώρα θα ήταν ωραία να λάβει ικανοποίηση για την ήττα εκείνη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λυών με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *