The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αλαβές εναντίον Μπαρτσελόνα

Alaves-Barcelona-11.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Mendizorroza

Η Μπαρτσελόνα το ερχόμενο Σάββατο πρόκειται να επισκεφθεί Αλαβές. Παρά τον εκτός έδρας χαρακτήρα του επερχόμενου αγώνα, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Μπαρτσελόνα ξεκάθαρο φαβορί, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει αποκτήσει τέλεια φόρμα και δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Αλαβές είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία παίζει ωραία στο γήπεδό της.

Η λαβές και το Κύπελλο Ισπανίας

Η Αλαβές το τελευταίο μέσα Σαββατοκύριακο έπαιξε ένα δύσκολο αγώνα εναντίον Θέλτα στο πλαίσιο του ισπανικού Κυπέλλου. Οι Βάσκοι δεν είναι πολύ συνηθισμένοι να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα, έτσι δεν θα είναι έκπληξη αν στο επερχόμενο παιχνίδι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα έχουν προβλήματα με το αποτέλεσμα. Συνολικά, εντός έδρας της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας, η Αλαβές έπαιξε 10 παιχνίδια, όπου σημείωσε δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 9:10, τα αποτελέσματα είναι πολύ του «πάτους».

Η Barca του «ύψους»

Η Μπαρτσελόνα αντίθετα, εκτός έδρας σκοράρει πολλά γκολ. Συγκεκριμένα, στους 11 αγώνες του πρωταθλήματος Ισπανίας οι «μπλαουγκράνα» κατάφερε να σκοράρει 29 φορές και να χάσει 11 γκολ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, επίσης, την περασμένη Τρίτη έπαιξε ένα δύσκολο αγώνα του ισπανικού Κυπέλλου εναντίον Ατλέτικο. Η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 1:1, αλλά δαπανήθηκαν πολλές δυνάμεις σε αυτό το ματς.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έρχονται στην επικείμενη συνάντηση με μια καλή διάθεση, επειδή κατάφεραν και οι δύο να προκριθούν στο τελικό του Κυπέλλου του Βασιλιά, αλλά η φυσική κατάσταση των ομάδων δεν είναι η καλύτερη τώρα, ειδικά όσον αφορά τους μελλοντικούς γηπεδούχους, τους παίκτες της Αλάβες, επειδή δύο παιχνίδια την εβδομάδα για τους Βάσκους είναι δύσκολο πρόγραμμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *