The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ακχισάρ εναντίον Αλανιασπόρ

AkhisarGenclikSpor-Alanyaspor-22.05

Σούπερ Λιγκ Τουρκίας

Δευτέρα, 22 Μαΐου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Μανίσα 19ης Μαΐου

Στις 22 Μαΐου στις 08:00 μ.μ. στο Μπαλικεσίρ στο γήπεδο «Ατατούρκ» η Ακχισάρ θα φιλοξενεί την Αλανιασπόρ στον αγώνα του 32ου γύρου του πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Η Ακχισάρ στο τέλος της σεζόν δείχνει τα αποτελέσματα των γιγάντων, έχοντας σκοράρει 4 νίκες στη σειρά: Μπούρσασπορ 5:1, Κασίμπασα 2:0 Γκαζιάντεπσπορ 6:0 και Οσμανλισπόρ 4:0, με συνολική διαφορά τερμάτων 17-1 στα 4 παιχνίδια. Αυτή η ορμή επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει από το κάτω μέρος της βαθμολογίας στην 8η θέση με 42 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά των τερμάτων 38-39. Εντός έδρας της αυτή τη σεζόν η Ακχισάρ σημείωσε 26 πόντους σε 15 συναντήσει, σκόραρε 24 γκολ και δέχτηκε 15 στην πύλη της, έχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια με συνολικό σκορ 13-2.

Η Αλανιασπόρ κέρδισε τα δύο τελευταία της ματς του πρωταθλήματος: Κονιασπόρ 3: 2 και Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ 4:2. Με αυτές τις νίκες η ομάδα του Βάγνερ Λαβ εξασφάλισε τη συμμετοχή στην ελίτ ντιβισιόν για την επόμενη σεζόν. Στα 31 ματς η Αλανιασπόρ σκόραρε 40 πόντους με διαφορά τερμάτων 52-58 και καταλαμβάνει 11η θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Σαφέτ Σούσιτς σε 15 αγώνες σκόραρε 15 πόντους, σκόραρε 19 και δέχτηκε 29 γκολ.

Πρόβλεψη

Το ιστορικό των αναμετρήσεων των Ακχισάρ και Αλανιασπόρa αποτελείται μόνο από ένα παιχνίδι, στο πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία 0:0. Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα αποτελέσματα των γηπεδούχων θεωρούμε ότι στο επερχόμενο παιχνίδι είναι αρκετά ικανοί για να κερδίσουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ακχισάρ με απόδοση 1,94.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *