The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

AthleticBilbao-RealMadrid-02.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Ο κεντρικός αγώνας του 14ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας μπορεί να ονομαστεί η αναμέτρηση μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι «μαρέγκες» στην τρέχουσα σεζόν δεν παίζουν τόσο λαμπρά όπως στην προηγούμενη, ενώ η Αθλέτικ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού.

Κάτω στην κατάταξη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά από 13 αγώνες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας βρίσκεται στην 16η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και έχει στο ενεργητικό 13 βαθμούς, 6 μονάδες χάντικαπ από την Μάλαγα, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Από τη μία πλευρά, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί προς το παρόν, αλλά στους τελευταίους γύρους η Μάλαγα κερδίζει σταθερά τους βαθμούς, βελτίωσε την ποιότητα του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε οι «γαύροι» θα ανεβαίνουν. Στην έδρα της η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε έξι αγώνες αυτή τη σεζόν, κι έχει +2 = 2-2.

Στην τρίτη θέση

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόνο η τρίτη στο τουρνουά του ισπανικού πρωταθλήματος, χάνει από την Μπαρτσελόνα 8 μονάδες, από τη Βαλένθια – τέσσερις. Οι «μαρέγκες» βρέθηκαν σε τέτοια κατάσταση στο τουρνουά, όπου δεν μπορούν να χάνουν άλλο τους βαθμούς, οπότε από αυτή την ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι περιμένουν μόνο νίκες. Εκτός έδρας οι Μαδριλένιοι στο ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξαν έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσαν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να κερδίζει σταθερά, αλλά μερικούς αγώνες η ομάδα του Ζιντάν παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι βασικός αντίπαλος, με τον οποίο δεν πρέπει να χάσει βαθμούς, και η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα αναγκάζει τους «βασιλιάδες» να παίζουν αποκλειστικά για να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,49.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *