The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Χέρτα Βερολίνου

AthleticBilbao-HerthaBerlin-23.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα φιλοξενεί στην έδρα της τη γερμανική Χέρτα Βερολίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23/11/2017 στις 08:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην εκστρατεία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Οι Βάσκοι έπαιξαν ισοπαλία με την Χέρτα στον πρώτο γύρο (0:0), στη συνέχεια έχασαν από την Ζάρα (0:1), έπαιξαν ισοπαλία με την Όστερσουντ (2:2) και νίκησαν τη σουηδική ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι (1:0). Στο πρωτάθλημα η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση, έχει κερδίσει την τελευταία φορά στις 14 Οκτωβρίου στο ματς με την Σεβίλλη (1:0).

Χέρτα Βερολίνου

Η γερμανική Χέρτα βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση στον όμιλο J από τους Ισπανούς ομολόγους της. Τα αγόρια από το Βερολίνο έχουν πετύχει μόνο μια ισοπαλία με τους Βάσκους στον πρώτο γύρο (0:0), έχασαν από την Όστερσουντ (1:0) και Ζάρα (2:1) και στη συνέχεια στο δεύτερο παιχνίδι νίκησαν την ουκρανική ομάδα (2:0).

Πρόβλεψη

Όσο η Χέρτα, τόσο και η Αθλέτικ είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού όχι μόνο στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, αλλά και στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες έχουν τους ίδιους δείκτες τερμάτων (3:3), αλλά αυτό δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Η Αθλέτικ μας έχει διδάξει ότι στο Σαν Μαμές η ομάδα χτίζει απόρθητη γραμμή άμυνας και παίρνει τους βαθμούς της. Αυτή τη σεζόν το καταφέρνει εξαιρετικά δύσκολα, οπότε να ευελπιστούμε στο γεγονός ότι οι Βάσκοι δεν θα χάσουν μάλλον δεν αξίζει. Πολύ πιο λογικό να υποθέσουμε ότι οι ομάδες δεν θα σκοράρουν πολλά γκολ, αν μπορέσουν να ανοίξουν σκορ στην αναμέτρησή τους. Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ – Χέρτα Βερολίνου: σύνολο κάτω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *