The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

AthleticBilbao-RealMadrid-18.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 18 Μαρτίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Μαμές

Το Σάββατο, 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 28ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τον παράγοντα της έδρας, η Ρεάλ Μαδρίτης στο επερχόμενο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά μια τέτοια γραμμή μπορείτε να αμφισβητήσει κανείς, επειδή οι Βάσκοι παίζουν πολύ καλά εντός έδρας, είναι εξαιρετικά δραστήριοι και δεν φοβούνται καθόλου τους Ισπανούς γίγαντες.

Ο αγώνας για τη ζώνη του Europa League

Θα είναι δύσκολο για την Αθλέτικ να προκριθεί στη ζώνη του Champions League, επειδή το χάσμα μεταξύ των Βάσκων και των «στρωματάδων» της Μαδρίτης είναι οκτώ μονάδες, αλλά να ανταγωνιστούν με την Βιγιαρεάλ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ δυνατό. Αυτή τη στιγμή οι “αθλητές” χάνουν από το «κίτρινο υποβρύχιο» και τη Σοσιεδάδ μόλις τέσσερις μονάδες, και μέχρι το τέλος του τουρνουά στη Πριμέρα είναι ακόμα 11 γύρους. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Αθλέτικ σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες.

Κίνηση της πρωταθλήτριας

Μετά από μια δύσκολη νίκη επί της Μπέτις, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην πρώτη θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν. Τώρα στο ενεργητικό των “βασιλιάδων” είναι 62 πόντοι και 2 πόντους χάντικαπ πριν την Μπαρτσελόνα, εκτός αυτού τα “ζαχαρωτά” έχουν στο αποθεματικό ένα παιχνίδι. Στους πέντε τελευταίους αγώνες η ομάδα του Ζιντάν έχει επιτύχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, η μόνη ισοπαλία κατά την περίοδο αυτή συνέβη στο ματς με την Λας Πάλμας.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης απόκτησε τη φόρμα, τώρα αυτή η ομάδα έχει κανονικό πρόγραμμα των παιχνιδιών, και υπήρχε μια εβδομάδα ξεκούρασης, οπότε από τα “ζαχαρωτά” μπορείτε να περιμένετε την μέγιστη απόδοση και το παιχνίδι για τη νίκη. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας της φαίνεται πολύ σταθερή, όμως μέχρι το επίπεδο των Βάσκων τα «ζαχαρωτά» θέλουν ακόμα πολύ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,71.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *