The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

AthleticBilbao-AtléticoMadrid-22.01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Μαμές

Ένας από τους αγώνες του 19ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν θα είναι η μονομαχία μεταξύ των σχεδόν συμπαικτών: Αθλέτικ και Ατλέτικο, οι Βάσκοι εντός έδρας τους θα φιλοξενούν την πρωτευουσιάνικη ομάδα, αιώνια αντιπαράθεση μεταξύ των αυτονομιστών και της μητρόπολης. Τον τελευταίο καιρό η Ατλέτικο έχει τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων, είναι καιρός να καταστρέψει την ηγεμονία αυτή.

Στον αγώνα για την Ευρώπη

Η Αθλέτικ μετά από 18 γύρους στη Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας ήταν σε θέση να σκοράρει 28 πόντους, η ομάδα είναι στην έβδομη θέση, πίσω από την έκτη Βιγιαρεάλ τρεις μονάδες. Μέχρι τη ζώνη του Champions League, όπου ακριβώς βρίσκεται η Ατλέτικο, είναι μόλις έξι μονάδες, η νίκη πάνω στην πρωτευουσιάνικη ομάδα θα επιτρέψει σχεδόν να έρθει κοντά στην πολυπόθητη θέση. Στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν της σεζόν 2016-2017 η Αθλέτικ στο “Σαν Μαμές” έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Εκτός έδρας δεν είναι πολύ καλή

Η Ατλέτικο τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει καλή κατάσταση, όπως φαίνεται καλά από τα αποτελέσματα αυτής της ομάδας. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι “στρωματάδες” κέρδισαν τέσσερις φορές, με μία ήττα. Η ήττα έχει συμβεί σε εντός έδρας αγώνα ενάντια Λας Πάλμας, αλλά ήταν ένας αγώνας Κυπέλλου μετά από 2:0 στα Κανάρια Νησιά, έτσι δε έχει συμβεί τίποτα τρομερό. Ωστόσο καταγράφηκαν νίκες πάνω στην Έιμπαρ (δύο φορές), Ρεάλ Μπέτις, Λας Πάλμας. Συνολικά στη σεζόν 2016-17 η Ατλέτικο έπαιξε 9 εκτός έδρας παιχνίδια στη Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, όπου σημείωσε 4 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ σίγουρα θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και αν δεν κερδίσει, τότε τουλάχιστον θα έχει μια ισοπαλία. Οι Βάσκοι έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο ακριβώς για να κερδίσουν του “αθλητές”, επειδή τον τελευταίο καιρό συνεχώς χάνουν απ’ αυτή την ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αθλέτικ δε θα χάσει με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *