The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης 20/04/2016 στις 21:45

Атлетик-Атлетико-20.04

Την Τετάρτη, 20 Απριλίου στις 21:45 στο Μπιλμπάο στο γήπεδο «San Mames» η Αθλέτικ θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Η Αθλέτικ παίζει ισχυρά αυτή τη σεζόν, μόνο μετά τη σειρά των πέναλτι με τη Σεβίλλη έφυγε από το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Στη Πρέμιερ Λιγκ μετά από 33 γύρους καταλαμβάνει την 5η θέση με 54 βαθμούς στο ενεργητικό της, με διαφορά τερμάτων 51-40 και μόλις 6 βαθμούς πίσω από τη Βιγιαρεάλ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση για το Champions League. Εντός έδρας οι «Βάσκοι» πραγματοποίησαν 16 αγώνες, σκόραραν 31 πόντους σε αυτούς, χωρίς να χάσουν 4 συνεχόμενα παιχνίδια και σκοράροντας σ’ αυτά τα παιχνίδια 10 πόντους.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε πραγματοποίησαν ένα θαύμα, στα προημιτελικά του Champions League ξεπερνώντας τη Barca. Στη Πρέμιερ Λιγκ η Ατλέτικο επίσης παίζει πρώτους ρόλους, μετά από 33 γύρους με 76 πόντους μοιράζεται τις 1-2 θέσεις με την ίδια τη Βαρκελώνη, παραχωρώντας την πρωτεία λόγω των χειρότερων δεικτών σε προσωπικές συναντήσεις. Εκτός έδρας οι «στρωματάδες» πραγματοποίησαν 17 αγώνες, σημειώνοντας 12 νίκες, μια ισοπαλία, και 4 ήττες, και σκόραραν 37 πόντους με διαφορά τερμάτων 28-9. Η Ατλέτικο δείχνει το καλύτερο αποτέλεσμα των σημειωμένων πόντων στη Πρέμιερ Λιγκ.

Σε τετ-α-τετ αγώνες των δύο Αθλετών τεράστιο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της ομάδας της Μαδρίτης, η οποία κέρδισε 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια με μία ισοπαλία. Τη συνάντηση του πρώτου γύρου η ομάδα του Σιμεόνε κέρδισε εντός έδρας 2:1. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα σε καλή κατάσταση, αλλά τα στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων, καθώς και οι στόχοι για τη σεζόν, σίγουρα είναι πιο ψηλά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπορούν να χάσουν βαθμούς υπό το πρίσμα του αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Νομίζω ότι οι Μαδριλένιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν εκτός έδρας τους ανένδοτους Βάσκους. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας – Διπλό 2.

Πρόβλεψη: Διπλό 2 με απόδοση 2,12 στη στοιχηματική εταιρία 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *