The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΑΕΚ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης

AEK-Celtic-14.08

Τσάμπιονς Λιγκ  – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η πρωταθλήτρια της Ελλάδας, η ΑΕΚ από την Αθήνα, την επόμενη Τρίτη στο δεύτερο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Σέλτικ Γλασκώβης. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στο Celtic Park και έφερε αποτελεσματική ισοπαλία 1:1, η οποία ικανοποίησε πλήρως τους Έλληνες. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν διακρίνουν το φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας.

Μέσω φιλικών αγώνων

Η ΑΕΚ προετοιμαζόταν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας φιλικούς αγώνες, επειδή το πρωτάθλημα της Ελλάδας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Καταγράφηκε ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ήττα από την Médz, νίκη 3:2 πάνω στη Γαλατασαράι. Πρέπει να ειπωθεί ότι η ΑΕΚ το τελευταίο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε κυρίως λόγω του εξαιρετικού παιχνιδιού στην άμυνα, έτσι είναι βέβαιο ότι στο επερχόμενο παιχνίδι το προπονητικό προσωπικό της ΑΕΚ θα ποντάρει ακριβώς στην άμυνα.

Δύο αγώνες

Ενώ το πρωτάθλημα της Σκωτίας έχει ήδη ξεκινήσει, η Σέλτικ στο εθνικό πρωτάθλημα έπαιξε ήδη δύο αγώνες, πρώτα κέρδισε τη Λίβινγκστον 3:1, και στη συνέχεια έχασε εντός έδρας από την Χαρτς. Ο Ρότζερς στην αναμέτριση ενάντια στις “καρδιές” δεν έβαλε κύρια σύνθεση, φύλαξε τους ηγέτες για τον δεύτερο αγώνα εναντίον των Ελλήνων. Για τους “Κέλτες” η αντιπαράθεση με την ΑΕΚ είναι η τρίτη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από αυτό, τα παιδιά από τη Γλασκόβη απέκλεισε την Αλασκέρτ και τη Ρόσενμποργκ.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ εντός έδρας δεν κατάφερε να σκοράρει στην ΑΕΚ περισσότερο από ένα γκολ, είναι πολύ πιθανό ότι και εκτός έδρας οι “άσπρο-πράσινοι” δε θα μπορέσουν να καυχηθούν με πολύ υψηλή απόδοση. Η AΕΚ αμύνεται πολύ καλά, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι σε αυτόν τον αγώνα θα ικανοποιηθούν απόλυτα τη μηδενική ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *