The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία – Ουαλία στις 16/6/2016 στις 16:00

England-Wales-16.06

Ποιος θα το φανταζόταν πριν από την έναρξη του Euro 2016, ότι κατά την έναρξη του αγώνα δεύτερου γύρου μεταξύ των βρετανικών εθνικών Αγγλίας και Ουαλίας ο ηγέτης του ομίλου Β θα είναι Ουαλοί, και όχι Βρετανοί. Τα “λιοντάρια” δεν κατάφεραν να νικήσουν τους Ρώσους, και αναγκάστηκαν να ικανοποιηθούν με την ισοπαλία στο ματς με την ομάδα του Σλούτσκι, ενώ η ομάδα του Coleman σε όμορφο στυλ ξεκαθάρισε με τους Σλοβάκους, και τώρα έχει στο ενεργητικό της τρεις μονάδες.

Ανάγκη της νίκης

Ο Roy Hodgson έχει σίγουρα βάλει στις σκέψεις του τρεις πόντους στο κουμπαρά της ομάδας του, αλλά ο Βασίλι Μπερεζούτσκι είχε διαφορετική άποψη για την κατάσταση αυτή. Ο αμυντικός της εθνικής Ρωσίας πήρε την πρωτοβουλία και προξένησε μια μίνι αίσθηση, σκοράροντας γκολ στην πύλη του Χάρτ. Στο επερχόμενο παιχνίδι από τους Άγγλους αναμένουν υψηλή δραστηριότητα και νίκες, αλλιώς τα “λιοντάρια” κινδυνεύουν να χάσουν τα πλέι-οφ του ηπειρωτικού πρωταθλήματος.

Η εθνική Ουαλίας ήταν πολύ τυχερή με τον Gareth Bale και Aaron Ramsey. Αυτοί οι παίκτες, στην πραγματικότητα, αποφάσισαν την τύχη του αγώνα με τους Σλοβάκους. Με κάθε ειλικρίνεια πρέπει να πω ότι οι Δυτικοί Σλάβοι έπαιξαν αρκετά καλά για την ισοπαλία, αλλά κάθε αγώνα πρέπει να τον παίζεις μέχρι το τέλος. Οι Ουαλλοί έπαιξαν, σκόραραν και κέρδισαν, ενώ οι Σλοβάκοι έμειναν με μηδέν στο περιουσιακό τους.

Πρόβλεψη

Στην εθνική Ουαλίας υπάρχει ο Bale, αλλά στην εθνική Αγγλίας κάθε παίκτης της βάσης είναι αστέρι, ίσως όχι τόσο φωτεινό όσο ο Gareth, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συγκριθεί το μέσο επίπεδο των παικτών των μελλοντικών αντιπάλων. Η Αγγλία στο επερχόμενο αγώνα θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη, επειδή η ήττα μπορεί να γίνει για τα “λιοντάρια” μοιραία, ενώ ισοπαλία δε θα φέρει οφέλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αγγλίας με απόδοση 1,55 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *