The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία – Λιθουανία

England-Lithuania-26.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Κυριακή, 26 Μαρτίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

«Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

Η εθνική Αγγλίας θα παίξει την επόμενη Κυριακή στον πέμπτο γύρο του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έναντι της ομάδας της Λιθουανίας. Ο φιλικός αγώνας κόντρα στην εθνική Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντόρτμουντ και έφερε στους γηπεδούχους την ελάχιστη νίκη 1:0, πρέπει να βοηθήσει τα «λιοντάρια» στο επερχόμενο παιχνίδι.

Με την ισοπαλία

Μετά από 4 γύρους στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική Αγγλίας στο ενεργητικό της έχει 10 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου F. Οι Βρετανοί κέρδισαν τρεις φορές και μία φορά έπαιξαν ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μάλτα 2:0, τη Σλοβακία 1:0 και τη Σκωτία 3:0, η ισοπαλία συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Σλοβενίας, ο οποίος έληξε με σκορ 0:0.

Μερικές φορές προκαλούν έκπληξη

Η εθνική Λιθουανίας σε αυτό το προκριματικό τουρνουά έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, στα οποία σημείωσε ισοπαλία με τους Σλοβένους 2:2 και Σκωτσέζους 1:1, κέρδισε τη Μάλτα 2:0 και έχασε με σκορ 0:4 από τους Σλοβάκους σε εκτός έδρας ματς. Στην κατάταξη του ομίλου F η εθνική Λιθουανίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 5 πόντοι. Εάν εντός έδρας τους οι Λιθουανοί δείχνουν καμιά φορά καλά αποτελέσματα, εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σπάνια προκαλούν αίσθηση.

Πρόβλεψη

Η εθνική Αγγλίας μετά την ήττα στο φιλικό αγώνα εναντίον της Γερμανίας θα έχει μεγάλο κίνητρο. Τα «λιοντάρια» θέλουν να εγγυηθούν πρόωρα τη συμμετοχή τους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη νίκη πάνω στους αντιπάλους τους. Επίσης, μην ξεχνάτε την αξιοπρεπή διαφορά κλάσης μεταξύ εθνικών Αγγλίας και Λιθουανίας, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *