The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία εναντίον Σλοβενία

England-Slovenia-05.10

Φάση των ομίλων Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018

Στις 5 Οκτωβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Λονδίνο στο Wembley Stadium η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα αγωνιστεί εναντίον της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας στη φάση των ομίλων των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αναμενόταν, η ομάδα των “τριών λιονταριών” με επικεφαλή τον Southgate στα τρέχοντα προκριματικά παραμένει πρόδηλα ο ηγέτης και ο βασικός υποψήφιος για την πρόκριση στο τελικό μέρος του τουρνουά. Στο τελευταίο παιχνίδι οι Άγγλοι έπαιξαν με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Σε αυτή την αναμέτρηση ο βασικός ρόλος ανατέθηκε στον Ράσφορντ. Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο παίκτης του αγώνα, γράφοντας στο λογαριασμό του ένα στόχο + ασίστ, καθώς και το γεγονός ότι έφερε σε ένα πρόσωπο 3 βαθμούς για την ομάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι στον όμιλο F το εισιτήριο για το τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα λάβει μόνο μία ομάδα, οι πιθανότητες της σλοβενικής εθνικής να είναι αυτός ο τυχερός είναι σχεδόν μηδενικές. Το τελευταίο τους παιχνίδι οι Σλοβένοι διεξήχθησαν στις 4 Σεπτεμβρίου εναντίον της εθνικής Λιθουανίας, η οποία ήταν απλώς “χωρίς δόντια” σε αυτόν τον αγώνα, έχοντας χάσει με σκορ 4:0. Αυτή τη στιγμή η Σλοβενία βρίσκεται στην 3η θέση στις βαθμολογίες με 14 πόντους στο ενεργητικό και έξι μονάδες διαφορά από τους Βρετανούς.

Πρόβλεψη

Ποτέ ακόμα στις προσωπικές συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων η εθνική Σλοβενίας δεν έχει νικήσει τους Άγγλους. Ωστόσο, στα τρέχοντα προκριματικά στον αγώνα του πρώτου κύκλου της φάσης των ομίλων οι ομάδες απέτυχαν να αποκαλύψουν τον νικητή, έχοντας παίξει 0:0 ξηρά. Παρόλα αυτά οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας βρίσκονται σε λαμπρή φόρμα αυτήν τη στιγμή και δεδομένου ότι για την πρόκριση πρέπει να μη χάσουν, υποθέτω ότι θα φτάσουν πανεύκολα το στόχο αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Αγγλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *