The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία – Αυστραλία στις 27/5/2016

Англия-Австралия-27.05

Την Παρασκευή, 27 Μαΐου στα γήπεδα ποδοσφαίρου του κόσμου θα πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών της Αγγλίας και της Αυστραλίας. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου, αλλά και η εθνική της μικρότερης ηπείρου στον κόσμο είναι ικανή να εκπλήσσει.

Οι νικητές του ομίλου Ε

Η ομάδα του Hodgson διεξήγαγε με επιτυχία το προκριματικό τουρνουά για το Euro 2016, έχει πετύχει 10 νίκες σε 10 αγώνες. Την άμεση προετοιμασία για το τελευταίο μέρος του φόρουμ οι Βρετανοί διεξάγουν παίζοντας τους φιλικούς αγώνες. Τα “Λιοντάρια” ηττήθηκαν από τους Ισπανούς και Ολλανδούς, αλλά νίκησαν τους Γάλλους, Γερμανούς και Τούρκους. Η ομάδα του Άλμπιον είναι ένα από τα φαβορί του Euro 2016, σ’ αυτό το όνομα πρέπει να αντιστοιχείς, και ο προπονητής εξακολουθεί να έχει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με κάποιους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές με λευκές φανέλες αγωνίζονται για τη θέση στην αρχική ενδεκάδα, οπότε δεν αξίζει να μιλήσει κανείς για τα κίνητρα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Το επίπεδο δεν αντιστοιχεί

Η εθνική Αυστραλίας δεν είναι κακή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ομάδα, αλλά για να φτάσει μέχρι τα υψηλότερα πρότυπα η ομάδα του πράσινου ηπείρου θέλει ακόμη πολύ. Η ενδεκάδα του Άντε Ποστέκογλου κέρδισε τον ασιατικό όμιλο στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Οι αντίπαλοι των Αυστραλών ήταν οι εθνικές της Ιορδανίας, Κιργιζίας, του Τατζικιστάν και Μπαγκλαντές.

Πρόβλεψη

Οι Βρετανοί τα τελευταία δύο χρόνια δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα εντός έδρας τους. 2:0 επικράτησαν επί των Ελβετών, 3:1 – επί τους Σλοβένων, η αυστραλιανή ομάδα δεν είναι ισχυρότερη από τις προαναφερθείσες ομάδες, έτσι μια σίγουρη νίκη των “λιονταριών” στο επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ δυνατή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,70 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *