The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Μίλαν

Inter-Milan-15.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 15 Απριλίου, 1:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το κεντρικό ματς του 32ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Ίντερ και Μίλαν, ντέρμπι του Μιλάνου. Παρά το γεγονός ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι γείτονες στην κατάταξη, και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δικό τους γήπεδο και για τους δύο, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί μία από τις ομάδες, μια τέτοια γραμμή μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

Δύο ήττες

Ειδικά αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η Ίντερ δεν είναι τώρα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφού στους τρεις τελευταίους αγώνες η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, χάνοντας δύο φορές από τη Σαμπντόρια και Κροτόνε και παίζοντας ισοπαλία με την Τορίνο. Τώρα στο ενεργητικό της Ίντερ υπάρχουν 55 πόντοι, έβδομη θέση στην κατάταξη και δύο μονάδες διαφορά από τη Μίλαν.

Δύο νίκες

Ενώ η Μίλαν αντίθετα, στους τρεις τελευταίους αγώνες κέρδισε δύο φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Οι νίκη συνέβησαν πάνω στη Τζένοα και το Παλέρμο, η ισοπαλία καταγράφηκε στο ματς με την Πεσκάρα. Στην κατάταξη της Σέριε A η Μίλαν βρίσκεται στην 6η θέση, στο ενεργητικό των «ερυθρόμαυρων» είναι 57 πόντοι, δύο μονάδες διαφορά από την Αταλάντα και τρεις μονάδες από τη Λάτσιο. Δυστυχώς για τη Μίλαν η ζώνη του Champions League δεν την περιμένει – 10 πόντους διαφορά από την τρίτη θέση και Νάπολι.

Πρόβλεψη

Ίντερ και Μίλαν στην τρέχουσα σεζόν είναι οι ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου, οπότε η γραμμή πονταρίσματος στην αναμέτρησή τους φαίνεται λίγο παράξενη. Σε μια τέτοια κατάσταση πιο ευνοϊκό είναι να στοιχηματίσετε στη Μίλαν, η οποία επίσης, όπως και η Ίντερ, θα παίξει εντός έδρας, αλλά αν κρίνουμε από τις αποδόσεις για τους «ερυθρόμαυρους» θα πρέπει να παίζουν εκτός έδρας. Όσον αφορά τα κίνητρα των μελλοντικών αντιπάλων είναι επίσης ισοτιμία. Η πρόβλεψή μου για αυτό το ματς είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *