The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Σπάρτα Πράγας

inter-spartaprague-08-12

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Ίντερ εντός έδρας της στον έκτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα φιλοξενήσει τη Σπάρτα Πράγας. Η ομάδα του Piyoli απέτυχε στη φάση των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και πάνω από την τέταρτη θέση στον όμιλο αυτή η ομάδα δεν θα ανέβει, αλλά και η Σπάρτα δεν έχει κανένα κίνητρο στο τουρνουά για το επερχόμενο παιχνίδι, οι Τσέχοι είναι πρώτοι, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι το προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει στην επικείμενη συνάντηση ρόστερ πολύ απομακρυσμένο από το κύριο.

Ίντερ χρειάζεται νίκες

Η ομάδα του Μιλάνου χρειάζεται νίκες, έστω για την αυτοπεποίθηση, η οποία τόσο λείπει απ’ αυτούς τους εκατομμυριούχους. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Ίντερ πήρε μόνο τρεις πόντους, οι οποίοι κερδήθηκαν στον εντός έδρας αγώνα ενάντια Σαουθάμπτον. Η αναμέτρηση με την Χάποελ οι Μιλανέζοι έχασαν με σκορ 0:2, τώρα θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι εντός έδρας, το οποίο θα ήταν ωραίο να κερδηθεί.

Τελευταίο παιχνίδι

Για τη Σπάρτα το επερχόμενο παιχνίδι είναι τελευταίο στο ημερολογιακό έτος, δηλαδή, μπροστά είναι διακοπές, οικογένειες και ζεστή θάλασσα. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο στο τουρνουά, έτσι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σπάρτα θα εμφανιστεί στον αγώνα κόντρα στην Ίντερ, όχι όπως έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, και εκτός αυτού, είναι πολύ πιθανή η αλλαγή από την πλευρά του Holoubek, γιατί πότε ακόμα οι νέοι και οι έφεδροι θα έχουν ευκαιρία να παίξουν στο “Τζουζέπε Μεάτσα”;

Πρόβλεψη

Η Ίντερ απλά πρέπει να κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, και το θέμα εδώ δεν είναι το κίνητρο του τουρνουά, αλλά η τιμήν, η οποία τώρα για τους Μιλανέζους είναι ελαφρός ξεχασμένη έννοια, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας. Εάν εκτός έδρας στους “μπλε-μαύρους” με τίποτα δεν μπορούμε να ποντάρουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, εντός έδρας της αυτή η ομάδα είναι σε θέση να νικήσει ακόμα και τη Γιουβέντους Τορίνου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *