The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Λυών

Inter-Lyon-24.07

Στις 24 Ιουλίου στις 03:05 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ ιταλικής Ίντερ και γαλλικής Λυών.

Η Ίντερ απέτυχε και πάλι στη σεζόν ποδοσφαίρου στην Ιταλία, και στην επόμενη σεζόν δεν θα παίξει στη διεθνή σκηνή. Οι Ιταλοί για άλλη μια φορά αρχίζουν να χτίζουν μια νέα ομάδα, και υπόσχονται νίκες ήδη στη σεζόν 2017/18. Η Ίντερ θα οδηγήσει στα νέα ύψη ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος έχει αφήσει για δουλειά στο Μιλάνο την πιο σταθερή από την άποψη του παιχνιδιού και των αποτελεσμάτων Ρόμα.

Η Λυών την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση στη Ligue 1, και, ως εκ τούτου, αντί στο Champions League θα παίξει στο δεύτερο σε ισχύ ευρωπαϊκό τουρνουά το επόμενο φθινόπωρο. Ο Πρόεδρος των Γάλλων Michel Aulas δεν έχει την πρόθεση να συμβιβαστεί με την έλλειψη εσόδων από το Champions League, οπότε το καλοκαίρι η Λυών εμπλούτισε τη σύνθεση με το Marshall, Mariano Diaz, Mendy, Bertrand Traore και Kenny Tete. Για αυτούς τους παίκτες οι Γάλλοι συνολικά πλήρωσαν 30,5 εκ. ευρώ. Οι εν λόγω δαπάνες κατέστησαν δυνατές μετά τις εκτεταμένες πωλήσεις ηγετών την περασμένη σεζόν, για τους Valbuena, Tolisso, Gonalons, Lyakazeta Rybus ο σύλλογος έλαβε 104,5 εκατομμύρια ευρώ. Το καλοκαίρι η Λυών πραγματοποίησε τρεις συναντήσεις και όλες κέρδισε: Bourg-en-Bresse 3:1, Σέλτικ 4:0 και Ajax 2:0.

Το παιχνίδι ουσιαστικά των νέων ομάδων, όπως δείχνουν οι στατιστικές των φιλικών αγώνων αυτού του καλοκαιριού, θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον, και το σημαντικότερο, αποτελεσματικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *