The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Ουντινέζε

Inter-Udinese-28.05

Σέριε A Ιταλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο του 38ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας η Ίντερ του Μιλάνου εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ουντινέζε. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους, παίκτες από την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, φαβορί του αγώνα, και με τη θέση των «παντογνωστών» μπορούμε να συμφωνήσουμε, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι το επερχόμενο παιχνίδι είναι το τελευταίο εντός έδρας για την Ίντερ σ’ αυτή τη σεζόν.

Μεταμόρφωση της Ίντερ

Η Ίντερ όλο τον Απρίλιο και το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου ήταν σε άθλια κατάσταση, η ομάδα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια μας, και ο νέος προπονητής δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με αυτό, αλλά στον τελευταίο γύρο στον αγώνα εναντίον Λάτσιο η Ίντερ βίωσε τη μεταμόρφωση: η ομάδα μετά το πρώτο γκολ που έχασε άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, και τελικά κέρδισε τη συνάντηση με έναν ισχυρό αντίπαλο. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι η Ίντερ και το επερχόμενο αγώνα θα παίξει σε καλό επίπεδο και θα είναι σε θέση να νικήσει τον αντίπαλο.

Εκτός έδρας όχι πολύ καλά

Η Ουντινέζε εδώ και καιρό έχει αποφασίσει τα πάντα για τον εαυτό της, αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά στο πρωτάθλημα. Ισοπαλίες συνέβησαν στους αγώνες εναντίον Αταλάντα και Σαμπντόρια, ήττες από την Μπολόνια και Κροτόνε. Στο πλαίσιο της Σέριε A της φετινής σεζόν η Ουντινέζε έπαιξε εκτός έδρας 18 αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 10 ήττες, σκόραρε 16 πόντους. Η Ουντινέζε εμπίπτει στην κατηγορία «εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα», οπότε είναι επικίνδυνο να ποντάρετε σε εκτός έδρας ματς σε μια τέτοια ομάδα.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ απέτυχε στη σεζόν, αλλά η ομάδα του Μιλάνου θα προσπαθήσει τουλάχιστον στο τέλος του πρωταθλήματος να χτυπήσει την πόρτα και να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με όμορφο παιχνίδι και αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Εντός έδρας τους οι Μιλανέζοι έδιναν μάχη σχεδόν σε όλους τους ηγέτες της Σέριε A, και μάλιστα κατάφεραν να νικήσουν την Γιουβέντους, αν και στην πορεία του αγώνα έχαναν. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *