The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Λάτσιο

inter-lazio-21-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας η Ίντερ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Λάτσιο. Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του Μιλάνου, η Ίντερ σημείωσε μια καλή πορεία και θα προσπαθήσει εις βάρος της νίκης επί των Ρωμαίων να ανέβει στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας. Αλλά και οι “αετοί” βρίσκονται τώρα σε καλή κατάσταση, κάτι που θα μπορούσαμε να σιγουρευτούμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν η Λάτσιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νίκησε εντός έδρας τη Φιορεντίνα με σκορ 3:1.

Ήδη έβδομοι

Η Ίντερ μετά από 17 γύρους στη Σέριε A έχει στο ενεργητικό της 27 πόντους και είναι στην έβδομη θέση στην κατάταξη. Εντός έδρας η Ίντερ έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σκόραρε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η μόνη εντός έδρας ήττα συνέβη στον όγδοο γύρο, από την Κάλιαρι, η οποία δεν έχει νικήσει κανέναν άλλον εκτός έδρας.

Εκτός έδρας Λάτσιο

Κατά την τρέχουσα περίοδο η ρωμαϊκή Λάτσιο διακρίνεται από τη δυνατότητα να παίζει εκτός έδρας. Αν σε προηγούμενες σεζόν οι “αετοί” έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος των βαθμών εντός έδρας, τώρα όλα έχουν αλλάξει. Χάρη στους πόντους που σημειώθηκαν εκτός έδρας, η Λάτιο μπορεί να μπει στην πολυπόθητη τριάδα των ισχυρότερων της Σέριε A, σε οκτώ παιχνίδια εκτός έδρας οι Ρωμαίοι έχουν τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Παρά τη νίκη της Ίντερ πάνω από τη Τζένοβα και Σασουόλο, η ποιότητα του ποδοσφαίρου που δείχνει η ομάδα του Piyoli, αφήνει πολύ από το επιθυμητό, ​​αν και αυτή η ομάδα έχει επιτυχίες. Την ίδια στιγμή η Λάτσιο τώρα φαίνεται καλύτερη από τους “μαύρο-μπλε” στην οργάνωση του παιχνιδιού και τις ομαδικές ενέργειες, Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *