The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Νάπολι

Inter-Napoli-11.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την Κυριακή το βράδυ στη Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνα Ίντερ – Νάπολι, που σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κεντρικό ματς όχι μόνο του γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, αλλά και γενικώς αυτής της αγωνιστικής ημέρας. Παρά τον παράγοντα της έδρας το προφανές φαβορί του αγώνα είναι οι Ναπολιτάνοι, οι οποίοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για το Σκουντέτο με τη Γιουβέντους. Η Ίντερ έχει επίσης πολύ υψηλό κίνητρο για τον αγώνα, είναι σημαντικό για τους Milanese να προκριθούν στο τελικό TOP-4 του ιταλικού πρωταθλήματος.

Προς το παρόν πέμπτοι

Μετά από 26 παιχνίδια στη Σέριε Α’ Ιταλίας η Ίντερ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 51 βαθμούς στο ενεργητικό. Οι κύριοι ανταγωνιστές, Ρόμα και Λάτσιο, βρίσκονται μία και δύο μονάδες πίσω, αντίστοιχα, αλλά τα «φίδια» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι – τον αγώνα με τη Μίλαν, ο οποίος δεν παίχτηκε λόγω του θανάτου του Astori την περασμένη εβδομάδα.

Δεύτεροι

Η Νάπολι έπαιξε τον αγώνα της πριν από μία εβδομάδα και έχασε στο “Σάο Πάολο” από τη Ρόμα 2:4. Παρά την ήττα, οι «παρτενοπέι» διατήρησαν την πρώτη θέση στην κατάταξη, αλλά η Γιουβέντους είναι σε απόσταση μόλις ενός βαθμού, επιπλέον, οι «ζέβρες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι με την Αταλάντα. Εκτός έδρας η Νάπολι παίζει όχι χειρότερα, αλλά ακόμα καλύτερα από την έδρα της. Μετά από 13 συναντήσεις εκτός έδρας οι Ναπολιτάνοι σημείωσαν: + 12 =1 -0, η διαφορά τερμάτων είναι 30:7.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ έπαιξε πολύ καλά εντός έδρας, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μιλάνου φαίνεται πιο αδύναμη από τη Νάπολι, έτσι η γραμμή πονταρίσματος στο παιχνίδι δεν φαίνεται παράξενη. Η Νάπολι εκτός έδρας έχει τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία στην Ιταλία, μετά την ήττα από τη Ρόμα το κίνητρο της ομάδας του Σαρί είναι στο μέγιστο, μπορείτε να ποντάρετε στον ηγέτη της Σέριε Α’ Ιταλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,50


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *