The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Σαμπντόρια

Inter-Sampdoria-24.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Τρίτη, 24/10/2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Το 10ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Ίντερ Μιλάνου και Σαμπντόρια. Και οι δύο ομάδες προσεγγίζουν το επερχόμενο παιχνίδι σε μια καλή διάθεση, οι Μιλανέζοι στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να φέρουν ένα βαθμό από τη Νάπολη, ενώ η Σάμπα στην έδρα της νίκησε συντριπτικά την Κροτόνε. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, η Ίντερ σπάνια προκαλεί αίσθηση, αλλά αυτή η ομάδα κερδίζει σταθερά τους βαθμούς στους αγώνες με τους μεσαίους και αουτσάιντερ.

Δεύτεροι στη Σέριε Α’ Ιταλίας

Η Ίντερ μετά από 9 γύρους είναι στη δεύτερη θέση στη Σέριε Α’ Ιταλίας, χάνοντας από την κορυφαία Νάπολι με σκορ 0:0. Οι “μαύρο-μπλε” έφτασαν στο πλαίσιο του 9ου γύρου στη Νάπολη σε πολύ βολική στιγμή. Το θέμα είναι ότι μια εβδομάδα νωρίτερα η ομάδα του Σαρρή έπαιξε στη Ρώμη με τη Ρόμα και στα μέσα της εβδομάδας η Παρθενόπη πέταξε για να επισκεφθεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Και οι δύο αγώνες πήραν πολλή δύναμη από τους Ναπολιτάνους.

Σχεδόν δεν χάνουν

Η Σάμπα στην τρέχουσα σεζόν δείχνει ένα πολύ καλό επίπεδο ποδοσφαίρου, οι Γενουάτες έχουν βάλει στόχο να αγωνίζονται για την κορυφή-5, δηλ. για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι παίζουν καλύτερα στην έδρα τους, εκτός έδρας δεν είναι όλα τόσο ρόδινα για τη Σάμπα. Σε τέσσερις αγώνες εκτός έδρας της σεζόν 2017–18 η ομάδα σημείωσε μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, 9 γκολ έχουν σημειωθεί και μόνο δύο χάθηκαν. Με τη σειρά της η Σάμπα εκτός έδρας δεν παίζει τόσο αποτελεσματικά όσο εντός έδρας, σπάνια κερδίζει, χάνει πολλά γκολ στο δικό της δίχτυ. Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πολύ καλό το στοίχημα για τους μελλοντικούς γηπεδούχους, οι οποίοι στην τρέχουσα σεζόν έχουν πιθανότητες για το scudetto. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *