The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Μίλαν

Inter-Milan-15.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Κυριακής θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν, το ντέρμπι “della Madonina”. Σε αυτό το ζευγάρι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων του αγώνα, των “μαύρο-μπλε”, που στην αρχή της σεζόν έδειξαν καλά αποτελέσματα, και βρίσκονται ανάμεσα στις τρεις κορυφαίας ιταλικές ομάδες. Με τη σειρά της η Μίλαν, παρά το μεγάλο αριθμό των μεταφορών εκτός σεζόν, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα αποτελέσματα και βρίσκεται στη μέση του πίνακα της Σέριε Α΄ Ιταλίας. Η θέση του προπονητή της Μίλαν είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό.

Στην τρίτη θέση

Η Ίντερ μετά από επτά γύρους στη Σέριε Α΄ Ιταλίας εγκαταστάθηκε στην τρίτη θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό της ομάδας του Luciano Spalletti υπάρχουν 19 βαθμοί. Τον ίδιο αριθμό έχει και η Juve, η οποία είναι μπροστά από τους “μαύρο-μπλε” στη διαφορά τερμάτων, δύο μονάδες περισσότερα έχει η Νάπολι. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Ίντερ δεν έχασε ούτε μία φορά: τέσσερα παιχνίδια τελείωσαν με τις νίκες των μελλοντικών φιλοξενούμενων και μία ισοπαλία.

Μόνο έβδομοι

Η Μίλαν παίζει καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά στη Σέριε Α΄ Ιταλίας οι “κόκκινο-μαύροι” έχουν πολλές ήττες: από τη Λάτσιο, τη Σαμπντόρια και τη Ρόμα. Στο βαθμολογικό πίνακα του τουρνουά η Μίλαν είναι μόνο έβδομη, χάνει από την τέταρτη θέση, στην οποία η Λάτσιο έχει τέσσερις μονάδες. Εκτός έδρας η ομάδα του Montella στο πλαίσιο της Σέριε Α΄ Ιταλίας έπαιξε τρεις αγώνες: μία νίκη επί της Κροτόνε, ήττες από τη Λάτσιο, Σάμπα.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν στη σύνθεση δεν είναι κατώτερη από την Ίντερ, οι “κόκκινο-μαύροο” πρέπει να “σφίξουν τα δόντια τους” και να πάνε στο στόχο τους βήμα προς βήμα. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουν τον επερχόμενο αγώνα, ο οποίος μπορεί να είναι ο τελευταίος για το Montella ως allenerator. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *