The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Σουόνσι

Everton-Swansea-18.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μετά την αλλαγή του κύριου προπονητή η Έβερτον ξεκίνησε να παίζει εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα άρχισε να θυμίζει το σύλλογο που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν για τα κύπελλα. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων γύρων στη σειρά τα «ζαχαρωτά» δεν χάνουν, νίκησαν την Γουέστ Χαμ και την Χάντερσφιλντ  εντός έδρας, την Νιουκάσλ εκτός έδρας, καθώς και άντεξαν στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ (1-1). Και τώρα η Έβερτον δεν είναι πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρισκόταν πρόσφατα, αλλά στη δέκατη θέση. Βέβαια είναι ακόμα μακριά μέχρι τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά η πρόοδος της ομάδας είναι φανερή.

Η Σουόνσι είναι η χειρότερη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία ολοκληρώνει την κατάταξη. Στο ενεργητικό μετά από 17 γύρους είναι 12 βαθμοί, σε τρεις από τέσσερις τελευταίους αγώνες η ομάδα υπέστη ήττα. Αδύνατον το αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα καταφέρει να πιάσει έστω ισοπαλία στο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Έβερτον η οποία σημειώνει θετική άνοδο. Στα πέντε από οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν η Σουόνσι έχασε στη σειρά. Ενώ η Έβερτον, παρά το αδύναμο ξεκίνημα, γενικώς παίζει πολύ καλά στα ματς εντός έδρας της – πέντε νίκες στα οχτώ εντός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της γηπεδούχου ομάδας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *