The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Άρσεναλ

Everton-Arsenal-22.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, 3:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Στον ένατο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Έβερτον θα συναντηθεί με την Άρσεναλ του Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22.10.2017 στις 3:30 ώρα Ελλάδας.

Έβερτον

Η Έβερτον άρχισε άσχημα την τρέχουσα σεζόν, καταλαμβάνοντας την 16η γραμμή μετά από οκτώ συναντήσεις. Τα παιδιά του Κόεμαν πέτυχαν μόνο δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, λαμβάνοντας υπόψη  το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για τη σύνθεση. Στους τελευταίους αγώνες οι «μπλε» έχασαν από τη Τότεναμ (0:3), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4:0) και Μπέρνλεϊ (0:1), νίκησαν την Μπόρνμουθ (2:1) και έπαιξε ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με την Μπράιτον (1:1).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου, όπως φαίνεται, έχει ξεκινήσει την άνοδο στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας, μετά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ (3:0), Γουέστ Μπρομ (2:0), Μπράιτον (2:0) και μία ισοπαλία με την Τσέλσι (0:0), αλλά στον όγδοο γύρο τη πάτησε στο παιχνίδι με την Γουότφορντ (2:1), γι’ αυτό το λόγο καταλαμβάνει πλέον μόνο την έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον χάσει όλους τους αγώνες ενάντια σε ισχυρούς αντιπάλους, που έτυχαν στο δρόμο της στην αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας μόνο την Μάντσεστερ Σίτι. Το ίδιο ισχύει και για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι Toffees αποδίδουν εξαιρετικά ανεπιτυχώς. Η Άρσεναλ φαίνεται πιο αξιόπιστη αυτή τη στιγμή. Οι «κανονιέρηδες» κάνουν καλή εμφάνιση σε όλα τα τουρνουά, όπου συμμετέχουν. Ακόμα και παρά το γεγονός ότι η Έβερτον θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ εντός έδρας, απλά οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκάθαρο φαβορί στις εταιρείες στοιχημάτων. Έτσι, αξίζει να ποντάρετε στο θετικό αποτέλεσμα των «κανονιέρηδων».

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Άρσεναλ: νίκη της Άρσεναλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *