The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Λυών

Everton-Lyon-19.10

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 19/10/2017, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Ο όμιλος Ε στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες στο τουρνουά και συμπεριλαμβάνει τις εξής ομάδες: Αταλάντα, Απόλλωνα Κύπρου, Λυών και Έβερτον, δηλ. τρεις από τις τέσσερις ομάδες αντιπροσωπεύουν το TOP-5. Στον τρίτο γύρο η Έβερτον στην έδρα της θα φιλοξενεί τους Γάλλους. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Στην πλευρά των “ζαχαρωτών” είναι ο παράγοντας της έδρας, αλλά όχι η καλύτερη τρέχουσα φόρμα, ενώ η Λυών είναι τώρα αρκετά καλή, αλλά οι “υφαντές” παίζουν άσχημα εκτός έδρας.

Τελευταία ευκαιρία

Η Έβερτον δεν είχε καλή απόδοση στην αρχή της σεζόν, η ομάδα του Κόεμαν είχε προβλήματα όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ομάδα του Λίβερπουλ δεν κατάφερε ακόμα να κερδίσει ούτε μία φορά. Στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η Έβερτον έχασε εντός έδρας της από την Αταλάντα 0-3, στο δεύτερο γύρο καταγράφηκε ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Δύο ισοπαλίες

Η Λυών είναι επίσης χωρίς νίκες στους δύο πρώτους γύρους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά οι “υφαντές” την ίδια στιγμή δεν έχασαν ποτέ, ισοπαλίες σημειώθηκαν με τον Απόλλωνα εκτός έδρας, με την Αταλάντα στο παιχνίδι εντός έδρας. Γενικώς η Λυών έχει καλή τοποθέτηση πριν από τα παιχνίδια με την Έβερτον, αν καταφέρει να πάρει τέσσερις βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Βρετανούς, οι “υφαντές” θα έχουν καλές πιθανότητες για το TOP-2.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον δεν μπορεί να χάσει στο επόμενο παιχνίδι από τη Λυών, ακόμα και μια ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει την ενδεκάδα του Κόεμαν, χρειάζονται μόνο νίκη, διαφορετικά μπορούν να πουν αντίο σε σκέψεις για τα πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Με τη σειρά της η Λυών πηγαίνει στο Foggy Albion με την επιθυμία να κερδίσει τους βαθμούς, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι “υφαντές” δεν παίζουν καλά εκτός έδρας, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους Βρετανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Έβερτον δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *