The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Τότεναμ

Everton-Tottenham-09.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

09/09/2017, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Το ερχόμενο Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί μεγάλος αριθμός των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Έβερτον και Τότεναμ, οι δύο ομάδες που αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, τα «κοκοράκια» πριν από την έναρξη της σεζόν σκέφτονταν κιόλας να αγωνιστούν για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η ομάδα του Λονδίνου έχει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά η Έβερτον παίζει επίσης καλά εντός έδρας, επιπλέον, η ίδια η Τότεναμ στην αρχή της σεζόν δεν είχε ιδιαίτερα εντυπωσιακές αποδόσεις στην ποιότητα του ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν τραυματισμένοι

Η Έβερτον έχει ένα σωρό τραυματισμένους, έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο επερχόμενο παιχνίδι. Μετά από τρεις περιοδείες στο ενεργητικό των «ζαχαρωτών» υπάρχουν τέσσερις βαθμοί: εντός έδρας νίκη επί της Στόουκ, ισοπαλία εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι, ήττα από την Τσέλσι. Δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή: μετά την Τότεναμ, ταξίδι στην Ιταλία στην Αταλάντα, στη συνέχεια – ταξίδι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άρχισε

Η Τότεναμ επίσης έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της: Έβερτον, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σουόνσι, Λιγκ Καπ, Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν τη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο: έχασαν εντός έδρας τους από την Τσέλσι 1:2, έπαιξαν ισοπαλία με την Μπέρνλι 1:1. Μόνο μια νίκη σε τρεις περιοδείες πάνω στη Νιούκασλ, η οποία στην τρέχουσα σεζόν είναι νέα στην ελίτ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα, και οι δύο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Η Έβερτον στην αρχή της σεζόν εκδηλώνεται ως ομάδα του «πάτους», με τη σειρά τους τα “κοκοράκια” έχουν εμφανή προβλήματα με την επίθεση και τα σκοραρισμένα γκολ. Ο επερχόμενος αγώνας έχει τις πιθανότητες να τελειώσει όχι πολύ αποτελεσματικά, οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν πολύ καλές γραμμές άμυνας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *