The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Λέστερ

everton-leicester-07-01

Κύπελλο Αγγλίας Τρίτος γύρος

αύριο, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του 3ου γύρου του Κύπελλο Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Έβερτον του Λίβερπουλ και της νυν πρωταθλήτριας της Αγγλίας Λέστερ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς δισταγμό βγάζουν τα “ζαχαρωτά” το φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και με τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς για διάφορους λόγους. Πρώτον, η Έβερτον είναι εντός έδρας ομάδα, η οποία τους καλύτερους της αγώνες διεξάγει στο Γκούντισον Παρκ. Δεύτερον, η Λέστερ αυτή τη σεζόν εκτός έδρας παίζει πολύ αδύναμα, καθώς και η στάση του Ρανιέρι για τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν είναι η πιο σοβαρή.

Επτά βαθμοί σε εννέα παιχνίδια

Η Έβερτον έπαιξε τέλεια στο “Boxing Day”. Η ομάδα του Koeman νίκησε εκτός έδρας τη Λέστερ Σίτι με σκορ 2:0, και στο δικό της Γκούντισον Παρκ η ενδεκάδα του Λίβερπουλ ήταν ισχυρότερη της Σαουθάμπτον. Επιπλέον, οι “μπλε” εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία με τη Χαλ Σίτι, και έδειξαν χαρακτήρα σ’ εκείνο το παιχνίδι, επειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα οι “τίγρεις” δύο φορές έβγαιναν μπροστά.

Τέσσερις βαθμοί

Σε αντίθεση με την Έβερτον η Λέστερ Σίτι δεν πέρασε με τον καλύτερο τρόπο το “Boxing Day”. Οι «αλεπούδες» έχουν χάσει από το μελλοντικό αντίπαλό τους με σκορ 0:2, αυτή η ήττα συνέβη στο “King Power”, καταγράφηκε επίσης μια νίκη 1:0 επί της Γουέστ Χαμ και μια λευκή ισοπαλία με την Μίντλεσμπρο. Ως αποτέλεσμα, μετά από 20 γύρους στο ενεργητικό της Λέστερ Σίτι υπάρχουν 21 πόντοι και 15η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον αισθάνεται τέλεια στο Γκούντισον Παρκ, η ομάδα του Koeman πρόσφατα έχει νικήσει τη Λέστερ, και γιατί να μην επαναλάβει το αποτέλεσμα αυτό, μόνο αυτή τη φορά εντός έδρας και μπροστά στους οπαδούς της. Και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι εκτός από την Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ Σίτι παίρνει μέρος και στα πλέι-οφ του Champions League, για το Κύπελλο Αγγλίας οι “αλεπούδες” δεν θα έχουν δυνάμεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *