The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Άρσεναλ

everton-arsenal-13-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Δεν καταφέρνει ο Ronald Koeman να δουλεύει με τη Λίβερπουλ, θα έπρεπε ο Ολλανδός, μάλλον, να μείνει στη Σαουθάμπτον, εκεί ήταν καλύτερα. Η Έβερτον για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να κερδίσει στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ενώ η Άρσεναλ, ο μελλοντικός αντίπαλος των “ζαχαρωτών” στον αγώνα της Τρίτης, δείχνει ωραίο επίπεδο του ποδοσφαίρου, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Αγγλίας, και πάει στην Λίβερπουλ να κερδίσει.

Χωρίς νίκες

Ο καλύτερος αγώνας της Έβερτον τον τελευταίο καιρό είναι εντός έδρας αγώνας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η Έβερτον ήταν σε θέση να πάρει ένα βαθμό, ως αποτέλεσμα του πέναλτι, το οποίο δεν υπήρχε. Ο αγώνας με τη Sotón χάθηκε μετά το γκολ στο πρώτο λεπτό του Ώστιν, και στον αγώνα ενάντια Γουότφορντ απέτυχε η άμυνα της ομάδας του Koeman. Όλα στον Ολλανδό στην Έβερτον είναι κάπως χαζά, η ομάδα σαν να τρέχει και παίζει, αλλά όλα είναι κάπως προβλέψιμα και χωρίς σπίθα.

Με σπίθα

Ενώ η Άρσεναλ τώρα, αντίθετα, όλα τα καταφέρνει μια χαρά, με σπίθα, η νίκη έρχεται μετά από τη νίκη. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι «κανονιέρηδες» έχουν χάσει μόνο μια φορά στον αγώνα του Λιγκ Καπ Γαλλίας από τη Sotón, όπου ο Αρσέν Βενγκέρ έχει βγάλει το δεύτερο σχήμα, τα υπόλοιπα –τέσσερις νίκη επί της Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ, Βασιλεία και Στουουκ Σίτι. Οι Λονδρέζοι πάνε καλά στο παιχνίδι και η νίκη στον επερχόμενο αγώνα στο Γκούντισον Παρκ δεν θα είναι κάτι το εκπληκτικό.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα βρίσκεται ανάμεσα των ηγετών και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση της. Ενώ η Έβερτον έχει προβλήματα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, δεν υπάρχει ισορροπία, πολλές ζημιές, με λίγα λόγια, να πρέπει να στοιχηματίσετε σε μια τέτοια ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *