The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Arsenal-ManchesterUnited-07.05

Τουρνουά: Πρέμιερ Λιγκ

Τόπος διεξαγωγής: Emirates“, Λονδίνο

Ημερομηνία αγώνα: 05/07/2017 06:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Το κεντρικό ματς του 36ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στο «Emirates», όπου η Άρσεναλ θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο, και οι δύο παλεύουν για τη θέση στο Top-4 της Πρέμιερ Λιγκ, οπότε θα περιμένετε πραγματική μάχη, και, κατά τρόπο ενδιαφέροντα, η ισοπαλία σε αυτό το ζευγάρι δεν ικανοποιήσει καμία απ’ τις δύο.

Προς το παρόν έκτη

Η Άρσεναλ του Λονδίνο μετά από 33 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην έκτη θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό είναι 60 πόντοι και έξι βαθμούς διαφορά από την τέταρτη θέση και τη Μάντσεστερ Σίτι. Εντός έδρας οι «κανονιέρηδες» στην τρέχουσα περίοδο έπαιξαν 16 αγώνες, όπου σημείωσαν 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 32:15.

Εκτός έδρας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Πέμπτη για άλλη μια φορά απέδειξε ότι αυτή η ομάδα αισθάνεται πολύ άνετα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι «διάβολοι» πολύ σίγουρα έπαιξε τον αγώνα κατά της Θέλτα στο «Balaídos», νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0 και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στην Πρέμιερ Λιγκ της τρέχουσας σεζόν εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 16 αγώνες, όπου σημείωσε 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες η εκτός έδρας στατιστική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι περίπου η ίδια με την εντός έδρας της Άρσεναλ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει να επισκεφθεί την Άρσεναλ στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας για να κερδίσει βαθμούς, είναι επιθυμητό τη νίκη. Η Άρσεναλ δεν είναι άσχημη στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και ο Sir Alex παίζει πολύ σίγουρα εκτός έδρας. Σύμφωνα με την γραμμή πιο ενδιαφέρουσα φαίνεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και παρά τους τραυματισμένους παίκτες στη σύνθεση της ομάδας αυτής και πολύ σφιχτό πρόγραμμα των αγώνων. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *