The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Λέστερ

Arsenal-Leicester-11.08 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2017-18 θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του Λονδίνου Άρσεναλ και της Λέστερ. Και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί εκτός εποχής, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, παικτών από την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Με την γραμμή αυτή είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς για διάφορους λόγους. Πρώτον, η Άρσεναλ εντός έδρας πάντα έπαιζε και παίζει πολύ δυνατά, δεύτερον, η Λέστερ Σίτι δεν μπορεί να ονομαστεί ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού, τρίτον, οι Λονδρέζοι έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν ένα επίσημο ματς, ενώ οι «αλεπούδες» δεν έχουν ακόμα αγωνιστική πρακτική τέτοιου επιπέδου.

Αρκετοί είναι οι τραυματισμένοι

Η Άρσεναλ στο ξεκίνημα της σεζόν έχει μεγάλο αριθμό προβλημάτων με τη σύνθεση, μια σειρά από παίκτες ταυτόχρονα, συγκεκριμένα ο Μουστάφι, Sanchez, Wilshere, Ozil, Ramsey, Coquelin, Cazorla και Paulista είναι τραυματισμένοι. Μια επιδημία των τραυματισμών. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της επικείμενης συνάντησης.

Επίσης με απώλειες

Η Λέστερ, καθώς και η Άρσεναλ έχει απώλειες, συγκεκριμένα, Shmayhel, Κινγκ, Mendy. Στην σεζόν 2016 – 17 οι «αλεπούδες» εκτός έδρας έπαιζαν καθαρά με νούμερο δύο, σε 19 παιχνίδια εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή η ομάδα έχει σκοράρει 17 γκολ, κάτι που μπορεί να ονομαστεί αποτέλεσμα του «πάτους». Πριν την επίσημη σεζόν η Λέστερ Σίτι νίκησε τη Λούτον Τάουν και Γκλάντμπαχ, έχασε από την Γούλβερχαμπτον και Μπάρτον, έπαιξε ισοπαλία με την ομάδα Μίλτον Κέινς Ντονς. Δεν υπήρχε ούτε ένα παιχνίδι, όπου δε θα είχε περάσει το σύνολο κάτω από 3,5.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ έχει μεγάλα προβλήματα με τη σύνθεσε, ενώ η Λέστερ Σίτι εκτός έδρας θα παίξει στην άμυνα. Στην περίπτωση αυτή το στοίχημα στο συνόλου κάτω έχει μια καλή πιθανότητα επιτυχίας. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *