The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι

Arsenal-Chelsea-06.08

Σούπερ Καπ Αγγλίας Τελικός

Κυριακή, 6 Αυγούστου, 4:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Γουέμπλεϊ

Την ερχόμενη Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι, είναι αγώνας για το Σούπερ Καπ Αγγλίας, ή όπως αλλιώς ονομάζεται το Community Shield. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν πρόσφατα μεταξύ τους, στην Κίνα, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα. Τότε τη νίκη με σκορ 3:0 γιόρταζε η Τσέλσι. Με δεδομένο το αποτέλεσμα αυτό, τα πρακτορεία στοιχημάτων στον επερχόμενο παιχνίδι είναι στην πλευρά των «μπλε», αλλά μην ξεχνάτε το τελευταίο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Άρσεναλ ήταν ισχυρότερη, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:1.

Μεσαία αποτελέσματα

Η Άρσεναλ έπαιξε δύο φιλικά στην Αυστραλία και την Κίνα, συμμετείχε στο τουρνουά Emirates Cup, όπου νίκησε την Μπενφίκα με σκορ 5:2, αλλά έχασε από την Σεβίλλη 1:2. Ο Αρσέν Βενγκέρ ψάχνει, κτίζει, βρίσκει νέους συνδυασμούς των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Ο Lacazette και ο Giroux έπαιξαν αγώνα μετά τον αγώνα, οι δύο Γάλλοι σκοράρουν τακτικά, είναι σε καλή κατάσταση.

Υπήρχαν ήττες

Ο Κόντε εκτός εποχής επίσης δεν κυνηγούσε τις νίκες, δοκίμαζε διάφορες επιλογές στο γήπεδο, στο τέλος οι «μπλε» νίκησαν την Άρσεναλ με σκορ 3:0, αλλά στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών  έχασαν από την Μπάγερν 2:3 και την Ίντερ 1:2. Άλλα φιλικά η Τσέλσι δεν έχει παίξει, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο Κόντε ετοίμαζε την ομάδα του στη λειτουργία της προπόνησης, οπότε είναι δύσκολο να μιλάμε για την ετοιμότητα των «αστυνομικών».

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα κόντρα στην Αρσεναλ, αλλά το πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας, το οποίο έλαβε χώρα επίσης στο «Γουέμπλεϊ», έφερε τη νίκη στους «κανονιέρηδες». Έτσι, δεν πρέπει να υποτιμούμε την Άρσεναλ, αυτή η ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με την Τσέλσι και ΜΣ, αλλά σε ξεχωριστό αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άρσεναλ δεν θα χάσει με απόδοση 1,70.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *