The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι

Arsenal-Chelsea-27.05

Κύπελλο Αγγλίας Τελικός

Αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Ο κεντρικός αγώνας του επερχόμενου Σαββάτου, χωρίς αμφιβολία, θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας Άρσεναλ Λονδίνου και της Τσέλσι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Γουέμπλεϊ». Η Τσέλσι έχει μια καλή ευκαιρία για να κάνει σ’ αυτή τη σεζόν χρυσό διπλό, δηλαδή να νικήσει στην Premier League και στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ για την Άρσεναλ ο επερχόμενος αγώνας είναι θέμα τιμής, η ομάδα του Βενγκέρ έχασε σ’ αυτή τη σεζόν ό, τι ήταν δυνατό να χάσει, και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν προκρίθηκε ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε το Κύπελλο είναι απαραίτητο για τους κανονιέρηδες.

Η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δεν έγινε τέταρτη, χάνοντας τον αγώνα για τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, αλλά ταυτόχρονα οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» μόνο νικούσαν, και οι αντίπαλοι των Λονδρέζων δεν ήταν μόνο η Στόουκ Σίτι και Σάντερλαντ, αλλά επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Έβερτον.

Η Τσέλσι

Αλλά στην πλευρά της Τσέλσι υπάρχει πλεονέκτημα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, δηλαδή, μπορούμε να αναφέρουμε τα στατιστικά των εκτός έδρας παιχνιδιών: η Τσέλσι έχει 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες έναντι 9 νικών, 3 ισοπαλιών και 7 ηττών της Άρσεναλ. Η Τσέλσι έχει σαφές πλεονέκτημα στον τομέα αυτό. Για το λόγο αυτό, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους «μπλε» ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές, και τις δύο φορές οι γηπεδούχοι επικρατούσαν.

Πρόβλεψη

Στην πλευρά της Άρσεναλ είναι πλεονέκτημα στο κίνητρο. Η Τσέλσι έχει κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ ενώ η Άρσεναλ έμεινε ακόμη και χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «κανονιέρηδες» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουν το στόχο τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση, να κερδίσουν το Κύπελλο Αγγλίας. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *