The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Χάντερσφιλντ Τάουν

Arsenal-Huddersfield-29.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Η Άρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη στο 14ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας εντός έδρας στο Λονδίνο θα φιλοξενεί την Χάντερσφιλντ, την ομάδα που μόνο αυτή τη σεζόν έχει προκριθεί στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η γραμμή των εταιρειών στοιχημάτων για το παιχνίδι είναι αρκετά λογική, ειδικά εάν ληφθεί υπόψη η εντός έδρας στατιστική των «κανονιέρηδων» και εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ.

Ήδη στην κορυφή 4

Η Άρσεναλ κατάφερε επιτέλους να ανέβει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Μέχρι την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι είναι ακόμα πολύ μακριά, 12 βαθμούς, αλλά η ομάδα του Βενγκέρ είναι ήδη στη ζώνη του Champions League, και είναι πολύ ευχάριστο για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων». Η πρόκριση στην κορυφή-4 κατέστη δυνατή χάρη στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπέρνλι 1:0, καθώς και στην ισοπαλία με την Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ότι οι «Σπερς» έχασαν δύο σημαντικούς βαθμούς. Εντός έδρας της η Άρσεναλ στην τρέχουσα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξε έξι παιχνίδια, στα οποία κατέγραψε έξι νίκες.

Εκτός έδρας αδύναμα

Η Άρσεναλ παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας της, ενώ η Χάντερσφιλντ εκτός έδρας παίζει αδύναμα. Στους έξι αγώνες εκτός έδρας τα «τεριέ» ήταν σε θέση να κερδίσουν μόνο μία φορά, στην αρχή της σεζόν νικώντας την Κρίσταλ Πάλας, η οποία ακόμα προσπαθεί να ανακάμψει από την κρίση. Εκτός από εκείνη τη νίκη – μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Χάντερσφιλντ δεν κατάφερε ποτέ να σκοράρει στην πύλη των αντιπάλων.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι μόλις μία μονάδα πίσω από τη Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, έτσι ώστε στους επόμενους γύρους ο Αρσέν Βενγκέρ έχει θέσει ως στόχο να ξεπεράσει τους «μπλε» και να προκριθεί στο top-3, αλλά γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κερδίσει σε όσο περισσότερους αγώνες γίνεται, ειδικά στο εντός έδρας παιχνίδι ενάντια στη μεσαία ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1.5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *