The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον  Τότεναμ

Arsenal-Tottenham-18.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Σάββατο, 18/11/2017 2:30 μμ (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δωδέκατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ στο Emirates θα φιλοξενεί τη Τότεναμ. Αυτός ο αγώνας μπορεί να ονομαστεί η κύρια συνάντηση της περιοδείας, το “ντέρμπι” του βόρειου Λονδίνου. Οι bookmakers έβαλαν μια γραμμή πολύ κοντά στην ισοτιμία, αλλά σιγά-σιγά οι αποδόσεις αλλάζουν ελαφρώς: οι “ερυθρόλευκοι” παίρνουν το ρόλο μικρού φαβορί.

Είναι απαραίτητο να καλύψουν τη διαφορά

Η Άρσεναλ είχε αρκετά καλό Οκτώβριο, κατάφερε να επιτύχει μία σειρά νικών, αλλά την τελευταία αγωνιστική ημέρα πριν από τους αγώνες των εθνικών οι «κανονιέρηδες» εντός έδρας έχασαν από την Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1:3. Αυτή η ήττα δεν έβαλε τέλος στην απόκτηση του τίτλου από την ομάδα του Βενγκέρ, αλλά έκανε τις πιθανότητες των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα να είναι ελάχιστες. Στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ βρίσκεται στην έκτη θέση μετά από 11 γύρους, οι «κανονιέρηδες» έχουν 19 βαθμούς, η διαφορά με την Τσέλσι και τη θέση στο TOP-4 είναι τρεις μονάδες.

Στην τρόικα

Η Τότεναμ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ με 23 βαθμούς στο ενεργητικό, όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός έδρας τα “σπερς” παίζουν πολύ καλά, έχουν τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα προσωπικού. Σίγουρα δε θα παίξουν ο Dele Allie, το Alderveyreld, Vanyama, υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορούν να βγουν στο γήπεδο ο Lloris και ο Kane. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνο να στοιχηματίσετε στην Τότεναμ στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ στα εγχώρια παιχνίδια είναι πολύ καλή, αυτή η ομάδα έχει πέντε νίκες σε πέντε συναντήσεις, οι οποίες παίχτηκαν αυτή τη σεζόν στο Emirates στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Με τη σειρά της η Τότεναμ έχει προβλήματα προσωπικού, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει την επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *