The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Νόργουιτς

Arsenal-Norwich-24.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας Γύρος των 16

Τρίτη, 24/10/2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Στις 24 Οκτωβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. στην πρωτεύουσα της Αγγλίας στο στάδιο Έμιρεϊτς η Άρσεναλ θα παίξει εναντίον της Νόργουιτς στην Λιγκ Καπ Αγγλία, γύρος των 16.

Ο τρελός αγώνας διεξήχθη στον 9ο γύρο της Premier League της Αγγλίας, όπου η Άρσεναλ αγωνίστηκε με την Έβερτον εκτός έδρας. Έχοντας χάσει το 12ο λεπτό, οι “κανονιέρηδες” δεν “στενοχωρήθηκαν”, αλλά με ακόμα περισσότερες δυνάμεις επιτέθηκαν στις πύλες των “ζαχαρωτών”. Έχοντας ισοφαρίσει στο σκορ στο 1ο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του αγώνα η ενδεκάδα του Βενγκέρ κέρδισε 1:4, κάνοντας το τελικό σκορ 2:5. Η θέση της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα παρέμεινε αμετάβλητη – η 5η γραμμή στον πίνακα της Premier League.

Με τη σειρά της η Νόργουιτς, η οποία αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, μετά από μια μικρή ύφεση, απόκτησε καλή φόρμα και κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τη θέση της στο τουρνουά. Η νίκη στον τελευταίο γύρο πάνω στην Ίπσβιτς Τάουν 0:1 επέτρεψε στα “καναρίνια” να ανέβουν στη ζώνη των πλέι-οφ στην έκτη θέση. Επιπλέον, η Νόργουιτς στον επερχόμενο αγώνα έρχεται με μια καλή σειρά αγώνων εκτός έδρας, όπου από τις 16 Σεπτεμβρίου κέρδισε πέντε νίκες στη σειρά.

Πρόβλεψη

Ακόμα όταν η Νόργουιτς έπαιζε στην Premier League, οι ομάδες συναντιούνταν τακτικά μεταξύ τους, αλλά τα αποτελέσματα αυτών των αναμετρήσεων ήταν κυρίως υπέρ της Άρσεναλ. Η Άρσεναλ, που αυτή τη σεζόν πιθανότατα δεν θα φτάσει στον τίτλο στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, θα παλεύει παραδοσιακά για τα κύπελλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ για τη γηπεδούχο -1,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *