The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άλκμααρ εναντίον Φέγενορντ

azalkmaar-feyenoord-11-12

Ερεντιβίζιε Ολλανδίας

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 3:30 μ.μ.

AFAS Stadion

Μετά από μια σειρά ασαφών περιόδων η Άλκμααρ έχει εκδώσει μια σειρά καλών αγώνων χωρίς ήττες, που, κατά συνέπεια, επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ισοπαλία στην ακραία περιοδεία με την Εξέλσιορ 3:3 έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της Άλκμααρ έως 9 παιχνίδια στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, έχοντας παίξει σε 15 γύρους από την αρχή του πρωταθλήματος, η Άλκμααρ σκόραρε 25 πόντους με συνολικό σκορ της 27:18, και κατέχει την 5η θέση στην κατάταξη.

Παρά τη σειρά των λαθών, τα οποία άρχισε να κάνει η Φέγενορντ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος πρωταθλήματος, «το καμάρι του Βορρά» συνεχίζει να ηγείται το πρωτάθλημα, αν και ο διαχωρισμός από το πλησιέστερο διώκτη μειώθηκε στο μηδέν. Έτσι, στους τελευταίους πέντε γύρους η Φέγενορντ σκόραρε 8 από 15 πιθανούς βαθμούς, όπου έπαιξε ισοπαλία με την Χέρενφεν 2:2, Ουτρέχτη 3:3, έχασε από την Go Ahead Eagles 1:0, καθώς και νίκησε τη Τσβόλε 3:0 και τη Σπάρτη 6:1.

Η ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων στις περισσότερες περιπτώσεις έληγε με νίκη της Φέγενορντ. Τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στο παιχνίδι κυπέλλου, τότε η Φέγενορντ κέρδισε με σκορ 3:1. Η Άλκμααρ σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει χάσει ακόμα ούτε έναν αγώνα εντός έδρας, ενώ η Φέγενορντ έχει μόνο μία ήττα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πριν από αυτό τον αγώνα η Φέγενορντ θα παίξει μια κρίσιμη συνάντηση στο Champions League, η οποία θα αποφασίσει τη μοίρα της, μπορούμε να κρίνουμε ότι στον αγώνα κόντρα στην Άλκμααρ δεν θα είναι στη βέλτιστη κατάσταση. Το στοίχημα για τον αγώνα: χάντικαπ 2(0) με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *