The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άιντραχτ – Νυρεμβέργη στις 19/05/2016

Нюрнберг-Айнтрахт-19.05

Στο γήπεδο «Commerzbank-Arena» στις 19 Μαΐου του 2016 στο γύρο των πλέι-οφ για τον υποβιβασμό (τελικός) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα συναντηθεί με τη Νυρεμβέργη.

Η ομάδα από τη Φρανκφούρτη απέτυχε από όλες τις απόψεις σ’ αυτή τη σεζόν της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Ωστόσο, έχοντας αποκτήσει αρκετά καλή φόρμα προς το τέλος της σεζόν, φαινόταν ότι η ομάδα είναι ικανή να αποφύγει τα ματς του υποβιβασμού από τη Μπουντεσλίγκα, και ακόμη περισσότερο τον υποβιβασμό στη δεύτερη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Μετά την ήττα από τη Bayer στις 16 Απριλίου 3:0 οι παίκτες του Νίκο Κόβατς νίκησαν τη Μάιντς 2:1, Νταρμστάντ 1:2, Μπορούσια Ντόρτμουντ 1:0 και όλα αποφασίστηκαν στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στη Βέρντερ. Οι μουσικοί της Βρέμης, οι οποίοι με 35 πόντους βρισκόταν στη 16η θέση, απείχαν 1 μονάδα πίσω από τους “αετούς”. Το τοπικό κοινό έχει οργανώσει απίστευτη υποστήριξη στη Βέρντερ, η οποία κατέληξε στο γκολ, που σημειώθηκε στο 88ο λεπτό του αγώνα, με τον τρόπο αυτό η Άιντραχτ πήρε τη θέση της Βρέμης και αναγκάζεται να αγωνίζεται για την επιβίωση.

Υπήρχαν και λάθη, και κατά συνέπεια η απώλεια των πόντων για τους παίκτες της Νυρεμβέργης, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα του René Weiler είχε μεγάλη επιτυχία στα παιχνίδια εντός έδρας, έχασε μόνο 1 αγώνα, καθώς και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν πήρε τη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο επιτυχημένων ομάδων. Όπως αποδείχθηκε η ήττα από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 3 γύρους πριν το τέλος ήταν μοιραία. Ως αποτέλεσμα, με 65 πόντους η Νυρεμβέργη έλαβε τη τρίτη θέση στην κατάταξη, 2 μονάδες πίσω από τη Ρεντ Μπουλ Λαιπτσιγκ

Τα τελευταία χρόνια, με ακρίβεια τα τελευταία 5 χρόνια, σε προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των ομάδων, ένα μικρό πλεονέκτημα είχαν οι παίκτες της Άιντραχτ Φ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης τελείωσε το πρωτάθλημα, έχοντας χάσει τον βασικό αγώνα της σεζόν, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι τα νεύρα μπορεί να σπάσουν. Η Νυρεμβέργη, με τη σειρά της, κερδίζοντας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, σε μια καλή διάθεση έρχεται για το επερχόμενο αγώνα, και σίγουρα η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει. Πρόβλεψη: 2 με απόδοση 2 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *