The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ – Λυών 03.05.2017

gr01

Τουρνουά:  Europa League

Τόπος διεξαγωγής:  “Amsterdam Arena“, Άμστερνταμ

Ημερομηνία αγώνα:  03.05.2017 07:45 μ.μ.

Την ερχόμενη Τετάρτη στα ημιτελικά του Europa League η Άγιαξ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Λυών. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookies θεωρούν φαβορί την ομάδα από την Ολλανδία, αλλά και τους Γάλλους δεν πρέπει να υποτιμούμαστε. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία στατιστικά των «υφαντών».

Το Europa League – μια ευκαιρία

Η Άγιαξ όλη τη σεζόν προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά με Φέγενορντ στο βαθμολογικό πίνακα της Eredivisie, αλλά προς το παρόν δεν το καταφέρνει η ομάδα από την πρωτεύουσα. Μετά από 32 γύρους στην Eredivisie η Άγιαξ στο ενεργητικό της είναι 75 πόντοι, τέσσερις βαθμούς λιγότερα από την ομάδα από το Ρότερνταμ. Η Άγιαξ εντός έδρας της έπαιξε 16 αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα, 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Όχι πολύ εκτός έδρας Λυών

Οι «Υφαντές» δεν είναι πολύ εκτός έδρας ομάδα, αλλά αυτή η ομάδα πρόσφατα έχει σημείωσε μια αξιοπρεπή αγωνιστική κατάσταση, ακόμη κατάφερε στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς στην Λιγκ 1 να κερδίσει έξι πόντους, τα θύματα της Λυών ήταν η Μετς και Ανζέ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για τη Λυών το Europa League έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία, το θέμα είναι ότι δια μέσω της Λιγκ 1, οι «υφαντές» δε θα μπορέσουν να προκριθούν πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η νίκη στο Europa League είναι άμεσο εισιτήριο για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ θέλει την αναγνώριση, αλλά για τη Λυών το Europa League έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω του γεγονότος ότι αυτή είναι η μόνη επιλογή για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν, άραγε από τους «Υφαντές» μπορείτε να περιμένετε το παιχνίδι για τη νίκη, ακόμα και σε εκτός έδρας ματς. Η Λυών προς το τέλος της σεζόν έμαθε να παίζει εκτός έδρας αγώνες, έχει βελτιώσει όχι μόνο την επίθεση, αλλά και την άμυνα, έτσι ώστε το στοίχημα σε αυτή την ομάδα μοιάζει με μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: η Λύων δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *