The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ εναντίον Θέλτα Βίγο

ajax-celta-03-11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 10:05 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα, Άμστερνταμ, Noord-Holland

Η Ολλανδική Άγιαξ την Πέμπτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ισπανική ομάδα Θέλτα Βίγκο. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Άγιαξ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Ίσως να έχουν δίκιο, αλλά οι ισπανικές ομάδες, ακόμα και μην κορυφαίες, όπως η Θέλτα, πολύ σπάνια χάνουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ανεξάρτητα από την έδρα.

Η Άγιαξ μετά από όχι το καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν έχει αποκτήσει τη φόρμα, και στο Πρωτάθλημά της ανταγωνίζεται με τη Φέγενορντ για την ηγεσία. Την ίδια στιγμή, στο Γιουρόπα Λιγκ οι Ολλανδοί κέρδισαν δύο νίκες επί Στάνταρτ και του Παναθηναϊκό και έπαιξαν ισοπαλία με την Θέλτα Βίγκο στην Ισπανία με σκορ 2:2. Αν η Άγιαξ θα είναι σε θέση να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, τότε στο 90% θα λύσει το πρόβλημα της πρόκρισης στα πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η Θέλτα στην εκτός εποχής έχει χάσει αρκετούς ηγέτες, αλλά παρά το γεγονός αυτό η ομάδα από το Βίγκο στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θα ανταγωνιστεί για την ευρωπαϊκή ζώνη με τους ανταγωνιστές. Στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2016-17 η Θέλτα δεν έχει χάσει ποτέ, έχοντας παίξει δύο φορές ισοπαλία με τη Στάνταρτ και την Άγιαξ, καθώς νικώντας εντός έδρας της τον ελληνικό Παναθηναϊκό με σκορ 2:0. Αυτή η ισπανική ομάδα δύσκολα να ονομαστεί εκτός έδρας, αλλά στα ευρωπαϊκά κύπελλα παίζει καλά και έτσι απλά δεν θα δώσει τους βαθμούς στην Άγιαξ.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα της πρόκρισης στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη, μόνο η Θέλτα έχει πολύ διαφορετικά σχέδια για τη συνάντηση αυτή, διότι οι Ισπανοί, επίσης, δεν έχουν αντίρρηση να μπουν στο γύρο για τα πλέι-οφ, και ποιος ξέρει, ίσως ακόμη και να αγωνιστούν για το Κύπελλο UEFA. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: η Θέλτα δε θα χάσει με απόδοση 1,94.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *