The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ εναντίον Αϊντχόφεν

ajax-psv-18-12

Ερεντιβίζιε Ολλανδίας

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 5:45 μ.μ.

Άμστερνταμ Αρένα, Άμστερνταμ, Noord-Holland

Η Άγιαξ στα τελευταία παιχνίδια απογοητεύει, έχει να κερδίσει εδώ και τρεις συναντήσεις στη σειρά, και αν η ισοπαλία στον αγώνα του Europa League 1:1 με τη Στάνταρτ δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα στο τουρνουά, οι δύο ήττες στην εγχώρια σκηνή από τη Τβέντε στο πρωτάθλημα και από την Καμπούρ στο Κύπελλο κόστισαν στην Άγιαξ την ηγεσία στο πρωτάθλημα και τη θέση στο Κύπελλο, απ’ όπου η ομάδα είχε υποβιβαστεί κιόλας στο στάδιο των 16. Αλλά όλες αυτές οι αποτυχίες συνέβη με την Άγιαξ εκτός έδρας, ενώ εντός έδρας η Άγιαξ κέρδισε τα τελευταία 10 ματς στη σειρά με συνολικό σκορ 31:5, σκοράροντας κατά μέσο όρο τρία γκολ στο τέρμα του αντιπάλου.

Η Αϊντχόφεν είχε υποβιβαστεί από το Κύπελλο Ολλανδίας ακόμη νωρίτερα, από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο έχει φύγει μετά τη φάση των ομίλων και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στο εθνικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τώρα είναι πολύ μακριά από τη βέλτιστη φόρμα, έχοντας σκοράρει μόλις 1 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια: Ρόδα 0:0, Ροστόφ 0:0 και Go Ahead Eagles 1:0. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας η ΠΣΒ έχει να χάσει 11 παιχνίδια στη σειρά από τις 18 Σεπτεμβρίου, και με 33 βαθμούς μετά από 16 γύρους καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον πίνακα, πίσω από την Άγιαξ 3 πόντους και 6 πόντους από την Φέγενορντ. Σημειώνω ότι εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει ακόμα, σε οκτώ αγώνες σημειώνοντας 5 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ και η Αϊντχόφεν είναι μεγιστάνες του ολλανδικού ποδόσφαιρου, η συνάντησή τους θα διακοσμήσει ολόκληρο το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι η Άγιαξ θα συνεχίσει την αήττητη σειρά των αγώνων εντός έδρας, και τουλάχιστον δε θα χάσει από τον αιώνιο αντίπαλό της. Πρόταση για ποντάρισμα: η Άγιαξ δεν θα χάσει – χάντικαπ 1 (0).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *